ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Φωνές" στη Νάουσα για τη διαιτησία!

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις της Νάουσας με τα όσα διαδραματίστηκαν στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Β' ομάδα της Βέροιας για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.

Ντράπηκε... και το ποδόσφαιρο και όσοι βρέθηκαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα! Όλα αυτά από την διαιτησία του Νησελίτη, που στην κυριολεξία ένα ήρεμο και όμορφο παιχνίδι κατάφερε να το τινάξει στον αέρα, με πολλά λάθη και... φαλτσοσφυρίγματα.

Δεν σεβάστηκε τη Νάουσα (δεν ζητάει επιείκεια από κανέναν), δεν σεβάστηκε τον αγώνα που κάνουν οι παίκτες και κάποιοι άνθρωποί της για να σταθεί ο ΦΑΣ στα πόδια του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια έντονη απογοήτευση και βέβαια να σκέφτονται όλοι αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια που με τόσο κόπο ξεκίνησαν!

Κύριε Νησελίτη αν θέλετε να προσφέρετε κάτι σε αυτό που λέγεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καλό θα ήταν να απομακρυνθείτε, γιατί κινδυνεύουν κάποιοι είτε να πάνε... στο νοσοκομείο είτε στα δικαστήρια!!

Προσωπικά ζητάω συγνώμη για την συμπεριφορά μου, γιατί μετά από τόσα χρόνια πολλά στα γήπεδα ξέφυγα και εγώ από την αγανάκτηση!

Λάκης Λαζάρου