ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξημερώνει... καλύτερο αύριο στον ΦΑΣ Νάουσα!

Προς λύση του διοικητικού προβλήματος, που έφτασε την ομάδα μια ανάσα από την καταστροφή, οδηγείται ο ΦΑΣ Νάουσα.

Όπως όλα δείχνουν, στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη (7/12) στις 7μμ στην αίθουσα ΒΕΤΛΑΝΣ του πολυχώρου "Χρήστος Λαναράς", θα εγκριθεί από το σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πιάσει αμέσως δουλειά, δίνοντας έτσι λύση στο αδιέξοδο που υπήρχε ουσιαστικά μέχρι και σήμερα στον ιστορικό ΦΑΣ.

Το νέο Δ.Σ. θα αποτελείται κυρίως από άτομα που μετείχαν στην περσινή διοίκηση, με επικεφαλής τον κ. Κώστα Κυράνο, ενώ θα πλαισιωθεί και από 3-4 καινούργια πρόσωπα.

Αυτό λοιπόν είναι ένα πρώτο βήμα για την αλλαγή πορείας του ΦΑΣ Νάουσα, που παράλληλα θα δώσει και μια άλλη διάσταση στο αγωνιστικό κομμάτι, με ενίσχυση που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβρη στο ρόστερ, δρομολογώντας έτσι μια διαφορετική εικόνα από αυτή που -εξ ανάγκης- έχει παρουσιάσει έως τώρα η ομάδα.

Μια άλλη εξέλιξη που αναμένεται να συμβάλει θετικά σε όλο αυτό το κομμάτι, είναι η πιθανή εμπλοκή του πρώην προέδρου Αποστόλη Μπέκα, που ως γνωστό βοήθησε για αρκετά χρόνια τον ΦΑΣ. Ο κ. Μπέκας όμως, εμμέσως πλην σαφώς, θέτει μια προϋπόθεση, που είναι να συμπαρασταθεί και ο Δήμαρχος σε αυτή την όλη προσπάθεια. Βέβαια, ο κ. Καρανικόλας δεν έχει αρνηθεί την βοήθεια, με όποιο τρόπο μπορεί και έτσι είναι προγραμματισμένο να γίνει μια συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών, όπου μέσα από αυτή ίσως προκύψει κάτι, και πιο συγκεκριμένα αυτό που επιθυμεί ο κ. Μπέκας, δηλαδή την έμπρακτη στήριξη, ώστε να ενταχθεί και αυτός στην προσπάθεια που γίνεται.

Φαίνεται λοιπόν ότι ξημερώνει... ένα καλύτερο αύριο για τον ΦΑΣ Νάουσα, αλλά θα πρέπει να δοθούν τα εύσημα για την προσπάθεια που έγινε τον τελευταίο καιρό από τον Σάκη Παπατάνο και τους υπόλοιπους ανθρώπους που "τρέχουν" την ομάδα, οι οποίοι έδωσαν και την ψυχή τους για να σώσουν από το χείλος του γκρεμού τους "κυανόλευκους"!

Λάκης Λαζάρου