Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Γ. Αντωνίου από Κοπανό και Αγ. Γεώργιο

Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του ΓΑΣ Κοπανού, Γιώργο Αντωνίου έστειλαν τόσο η ομάδα του όσο και ο προχθεσινός της αντίπαλος, Απόλλων Αγ. Γεωργίου.

Αναλυτικά:

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ

Με νίκη επέστρεψε από τον γειτονικό Άγιο Γεώργιο η ομάδα μας. Δεν θα μείνουμε πολύ όμως στο ματς, καθώς στο 20ο λεπτό τραυματίστηκε σοβαρά ο ποδοσφαιριστής μας, Γιώργος Αντωνίου ο οποίος μετά από σύγκρουση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκαν 11 εσωτερικά ράμματα (!) στο στόμα.

Μάλιστα, ο θεράπων ιατρός ζήτησε να παραμείνει κλινήρης, καθώς νιώθει ζάλη και πρέπει να παρακολουθείται έως ότου αισθανθεί καλύτερα.

Η οικογένεια του ΓΑΣ Κοπανού του εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή δίπλα μας, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν μπορεί λεπτό μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Διοίκηση, ο αθλητής μας Καμπάς, όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team, εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, στον άτυχο ποδοσφαιριστή του ΓΑΣ Κοπανού, Αντωνίου Γιώργο, για τον τραυματισμό του. Αθλητές σαν τον νεαρό Αντωνίου κοσμούν το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας και επιβραβεύουν τις ομάδες που χρησιμοποιούν στο σύνολό τους νεαρούς.

Η ομάδα μας πρεσβεύει αξίες και ήθος στους αγωνιστικούς χώρους και στέκεται μακρυά από τέτοια γεγονότα. Ευχόμαστε σύντομα ο νεαρός Αντωνίου να γυρίσει στους οικείους του και στην ομάδα του ακόμη πιο δυνατός.

Τέλος δίνουμε συγχαρητήρια στην φίλη ομάδα του ΓΑΣ Κοπανού, για το αθλητικό τους παιχνίδι και την νίκη τους, που οι συμπαίκτες του την αφιέρωσαν στον άτυχο αθλητή.