ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Βροχή" από γκολ στην 2η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ!
ΚΟΠΑΝΟΣ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 1-9

"Βροχή" από γκολ στην 2η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ!

Πραγματική... βροχή από γκολ είχαμε στην σημερινή 2η αγωνιστική της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, καθώς σημειώθηκαν 31 τέρματα σε 5 αναμετρήσεις!

Τη νίκη της ημέρας πέτυχε η Αγία Μαρίνα, που πέρασε σαν... σίφουνας από τον Κοπανό με το εντυπωσιακό 9-1. Από δύο γκολ πέτυχαν για τους φιλοξενούμενους οι Μπουλάρι, Μπρέγκου, Αργυρόπουλος και από ένα οι Ντέλλας, Λέκα, Σαμιώτης. Το γκολ της τιμής για τον Κοπανό σημείωσε ο Αντωνίου.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων επέστρεψε στο γήπεδό του... με το δεξί έπειτα από 2 χρόνια, επικρατώντας εύκολα με 4-0 του Αγίου Γεωργίου. Στο 20' άνοιξε το σκορ ο Γεωργίου με πλασέ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στην επανάληψη σημείωσαν τρία ακόμη τέρματα, με πλασέ του Χλιαρόπουλου στο 63' και με τετ-α-τετ των Κιρκιλιανίδη (73') και Ατανάσωφ (86').

"Αγγλικό" ματς έγινε στο Μακροχώρι, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε με 4-2 της Αλεξάνδρειας! Στο 13' ο Τσακαλίδης Γ. άνοιξε το σκορ για το Μακροχώρι με όμορφο μακρινό σουτ. Στο 22' ο Πιπιλιάρης από θέση τετ-α-τετ ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νεστορόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 2-1. Στο 53' ο Βασιλείου με πέναλτι έκανε το 3-1 για το Μακροχώρι και στο 59' ο Κωστογλίδης με πλασέ το 4-1, για να διαμορφώσει το τελικό 4-2 ο Πιπιλιάρης στο 74' με κεφαλιά. Στο 75' αποβλήθηκε ο Φουντουκίδης των γηπεδούχων με 2η κίτρινη κάρτα.

Στο γήπεδο της Κουλούρας η Βέροια Β' δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στα Λευκάδια, όμως στην επανάληψη πάτησε... γκάζι και φιλοδώρησε με πέντε τέρματα (5-0) τους φιλοξενούμενους! Σε μεγάλη μέρα ο Α. Τέγος που σημείωσε χατ-τρικ, ενώ τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Τ. Τέγος και Καλφούτζος.

Τέλος, η Μελίκη δεν δυσκολεύτηκε στη Νάουσα κόντρα στον τοπικό ΦΑΣ των πολλών προβλημάτων, του οποίου επικράτησε με το ευρύ 0-6! Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-5, με τέρματα των Κοντογιάννη, Κίτσα, Μπουρδάνου, Μπουκουβάλα και Πατσιαβούρα, ενώ στην επανάληψη ο Πατσιαβούρας σημείωσε ένα ακόμη γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 0-6!

Α' ΕΠΣΗ - 2η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τρίκαλα - Αγ. Γεώργιος 4-0

Νάουσα - Μελίκη 0-6

Βέροια Β' - Λευκάδια 5-0

Μακροχώρι - Αλεξάνδρεια 4-2

Κοπανός - Αγ. Μαρίνα 1-9

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 7/11...