ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βρήκε παίκτες και ετοιμάζεται να κατέβει στο πρωτάθλημα ο ΦΑΣ Νάουσα!

Πλήρης επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ μας, που ανέφερε ότι ο ΦΑΣ Νάουσα πάει την τελευταία στιγμή να... σώσει την παρτίδα!

Έτσι, μετά από έναν πραγματικό αγώνα δρόμου που έγινε σήμερα από κάποιους ανθρώπους, με πρώτο στόχο την εξεύρεση παικτών, δεύτερο στόχο το να προλάβουν την κατάθεση των δελτίων και τρίτο την ολοκλήρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών για το μητρώο, όλα αυτά στέφθηκαν με επιτυχία, με αποτέλεσμα ο ΦΑΣ να έχει αυτή τη στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ρόστερ 15-16 παικτών (παλιών και νέων), το οποίο θα κληθεί -αν δεν προκύψει κάτι άλλο και δεν βρεθούν εμπόδια της τελευταίας στιγμής- να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο, που την οδήγησε στο να μην κατέβει στην πρεμιέρα της Α' ΕΠΣΗ.

Ο αρχικός στόχος, να παρουσιαστεί δηλαδή η ομάδα στο πρωτάθλημα με τις όποιες συνθήκες, για να αποφύγει τις συνέπειες, με μακροπρόθεσμο στόχο τον Δεκέμβρη να ενισχυθεί το ρόστερ, φαίνεται να επιτυγχάνεται.

Κάποιοι άνθρωποι όπως οι Σάκης Παπατάνος, Χρήστος Κερμανίδης, Στέλιος Καρανικόλας, Γιάννης Κόμνης κ.α. έθεσαν τον εαυτό τους στη μάχη αυτή, για την επίτευξη του στόχου και έτσι οι "ανάσες" που αναφέραμε χθες ότι έχει ακόμα η ομάδα, φαίνεται να γίνονται πιο... βαθιές! Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση να πάρουν τα δελτία στα χέρια τους οι άνθρωποι του ΦΑΣ τις επόμενες μέρες.

Αποκλειστικός στόχος είναι να πάρει μέρος η ομάδα στο πρωτάθλημα αποφεύγοντας τις όποιες συνέπειες και αυτό ο φίλαθλος κόσμος το θεωρεί ένα θετικό βήμα, ζητώντας παράλληλα και την άμεση στήριξη από πλευράς δημοτικής αρχής, καθώς ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ομάδα της πόλης.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το ρόστερ και τα ονόματα των παικτών θα έχουμε σε νεότερο ρεπορτάζ μας.

Αυτή ακριβώς είναι η εικόνα που υπάρχει την δεδομένη χρονική στιγμή στην ομάδα της Νάουσας και όλες οι τελευταίες εξελίξεις, επαληθεύοντας για μία ακόμη φορά το ρεπορτάζ μας, που έχει στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου της Νάουσας, ο οποίος έχει πικραθεί με όλα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό και αγωνιά για την παραπέρα πορεία της αγαπημένης του ομάδας.

Λάκης Λαζάρου