ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τίτλοι τέλους για τον ΦΑΣ Νάουσα!!

Μετά από 60 χρόνια παρουσίας σε όλα τα πρωταθλήματα ο ΦΑΣ Νάουσα πλέον μένει ακέφαλος, χωρίς αύριο, χωρίς παρόν και με άγνωστο μέλλον!

Οι όποιες επαφές των τελευταίων ημερών, προκειμένου να βρεθεί λύσει, δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα, ενώ η προηγούμενη διοίκηση (του τελευταίου διμήνου) που εκλέχθηκε με τυμπανοκρουσίες, υποσχέσεις, θριαμβολογίες για επενδύσεις και μεγάλα πράγματα, παραμένει άφαντη!

Η επένδυση που υποσχέθηκαν δεν υπήρξε ποτέ, το εγχείρημα να ανέβει ένα σκαλοπάτι (στην Γ' Εθνική μέσω Αστέρα Τριποτάμου) απέτυχε παταγωδώς και κανείς δεν βγήκε για όλα αυτά να πει μια λέξη στον φίλαθλο κόσμο που αγωνιά και ο οποίος πάλι σήμερα βρέθηκε την τελευταία στιγμή στο γήπεδο, για την... φημολογούμενη Γενική Συνέλευση, η οποία τελικά έμεινε μόνο σαν όραμα.

Απίστευτα πράγματα έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα, με ευθύνες πολλών, μα κανείς δεν βγήκε με θάρρος να τις αναλάβει, να απολογηθεί στον φίλαθλο κόσμο, να πει επιτέλους κάτι για να προσπαθήσει να δικαιολογήσει την όλη κατάσταση και το πώς έφτασαν τα πράγματα σε αυτό το τέλμα!

Κανείς δεν ξέρει το "αύριο", κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει από εδώ και πέρα και αυτό είναι κάτι που πλήγωσε αφάνταστα τον περήφανο φίλαθλο κόσμο της Νάουσας, που στεκόταν δίπλα στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Μόνη ελπίδα πλέον είναι το σήμα του ΦΑΣ Νάουσα, που έχει τον αετό να γεννάται από την τέφρα του. Αλλά το αν και το πότε θα γίνει αυτό, δεν το γνωρίζει κανείς!

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου