ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κορυφώνονται οι διεργασίες για το "αύριο" του ΦΑΣ Νάουσα

Στην κορύφωσή τους, με συζητήσεις και συγκεντρώσεις, φτάνουν στον ΦΑΣ Νάουσα οι διεργασίες προκειμένου να ετοιμαστεί η αυριανή (21/9, 18:00) γενική συνέλευση, που έχει στόχο την ανάδειξη μιας νέας διοίκησης, κάτι που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας φαντάζει δύσκολο να γίνει αυτή τη στιγμή.

Οι συζητήσεις γίνονται μεταξύ μελών της περσινής διοίκησης, που δείχνουν κάποια διάθεση να επανέλθουν, ενώ μετέχει και ο κ. Αραμπατζής, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να συμβάλλει και οικονομικά, όπως δηλώνει ο ίδιος, επιθυμώντας μια λύση που θα βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Επίσης, υπάρχει και η επιθυμία του πρώην προέδρου κ. Μπέκα να βοηθήσει.

Το βέβαιο είναι ότι με την εκλογή (που επαναλαμβάνουμε ότι δεν θα είναι εύκολη) του νέου Δ.Σ., δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το έμψυχο υλικό που θα χρειαστεί η ομάδα, καθώς πολλοί παίκτες περιμένουν στο... ακουστικό τους για να επανέλθουν στο ρόστερ (ήδη κάνουν προπονήσεις κάποιοι νεαροί με την προϋπόθεση να πάρουν μέρος στη νέα ομάδα).

Κάτι παρόμοιο ισχύει και για την θέση του προπονητή, με 2-3 ονόματα να "παίζουν" δυνατά και πιθανότερο σύμφωνα με πληροφορίες για να καθίσει στον "κυανόλευκο" πάγκο τον Δημήτρη Κοτζιάμπαση.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου