ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αγ. Γεωργίου "ΑΠΟΛΛΩΝ" ο Σάκης Παπαδίνας!

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα αναπτυξιακά τμήματα ποδοσφαίρου, ο Απόλλων Αγ. Γεωργίου, επανέρχεται με μεγαλύτερη ίσως διάθεση από κάθε άλλη φορά.

Η Διοίκηση του συλλόγου, μετά την ανάθεση σε ρόλο υπεύθυνου στα τμηματα υποδομής, στον Κουτρουλιά Αλέξανδρο, προχώρησε ως γνωστόν στην πρόσληψη ως τεχνικού δ/ντή, του πρώην Ενωσιακού και πρωταθλητή Ελλάδος με την Μικτή Παίδων Ημαθίας και πρόσφατα υπεύθυνου στην Ακαδημία Μελίκης, Λυμούση Αντώνιο, με συντονισμενες προσπάθειες την τελευταία στιγμή, απέσπασε το οκέϋ και από τον Σάκη Παπαδίνα, ως άμεσο συνεργάτη του.

Ο Σάκης Παπαδίνας έχει συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στο παρελθόν με τον Λυμούση, τόσο στις Μικτές, αλλά και στην Ακαδημία του Απόλλωνα. Πέρα από το σχετικά πλούσιο βιογραφικό ως αθλητής σε ομάδες του Νομού μας αλλά και σε γειτονικούς Νομούς, άφησε θετικά δείγματα και ως πρώτος προπονητής στον Απόλλωνα, στην Χαρίεσσα, στην Νάουσα, στον Εδεσσαϊκό, με πρόσφατη πρόσληψη στον Άτλαντα Ζερβοχωρίου, αλλά και ως συνεργάτης στις γυναικείες ομάδες του Άρη Θεσσαλονίκης και του Κιλκισιακού. Θετικά σχόλια έχει αφήσει και στα τμήματα υποδομής του Μακεδόνα και πρόσφατα της ΑΕΚ Βέροιας. Η Διοίκηση του Απόλλωνα και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας χαιρετίζουν την επιστροφή του Σάκη Παπαδίνα στην ομάδα της καρδιάς του και εύχονται στον ίδιο τα καλύτερα.

Σημ.: Στην φώτο ο Σάκης Παπαδίνας μαζί με τον Τεχνικό δ/ντή σε παλαιότερη συνεργασία.