ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πόσες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΗ

Προβληματισμός επικρατεί για τις λίγες (έως τώρα) ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Μέχρι χθες, που έληγε κανονικά η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα, μόλις έξι ομάδες, 4 που αγωνιζόταν από πέρσι στην ίδια κατηγορία (Μακροχώρι, Μελίκη, Αγ. Μαρίνα, Κοπανός) και 2 που ανήλθαν από την Β' ΕΠΣΗ (Αλεξάνδρεια, Αγ. Γεώργιος), δήλωσαν συμμετοχή, ενώ αναμένεται να γίνουν επτά, αφού θα δηλώσει και η ομάδα των Λευκαδίων.

Η Αγκαθιά, η Κουλούρα, το Βρυσάκι και το Ροδοχώρι δεν δήλωσαν συμμετοχή, με το τελευταίο μάλιστα να αποχωρεί τελεσίδικα και τις τρεις πρώτες να αποτελούν ερωτηματικό. Αυτές έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή, αν και είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν απόφαση, μέχρι τις 2/9, αφού η διοίκηση της ΕΠΣΗ, έδωσε παράταση, λόγω της απόφασης που θα εκδώσει η ΕΠΟ την 1η Σεπτεμβρίου για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, αν δηλαδή θα παραμείνει στην Γ' Εθνική ή θα υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, Ζερβοχώρι, Παλαιοχώρι και Καψόχωρα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν επιθυμούν τον προβιβασμό τους στην Α' κατηγορία, κάτι που δέχθηκε μόνο ο Ολυμπιακός Νάουσας. Υπάρχει όμως και η περίπτωση της ΠΑΕ Βέροια, αν δηλαδή η διοίκηση της "Βασίλισσας" αποφασίσει να συμμετάσχει με την Β' ομάδα της στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΗ, χωρίς πάντως να έχει το δικαίωμα της ανόδου.