ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εν αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων στον ΦΑΣ Νάουσα

Σκούπα που... καθάρισε τουλάχιστον μια ντουζίνα παικτών έχουν πάρει μέχρι τώρα οι υπεύθυνοι της νέας διοίκησης του ΦΑΣ Νάουσα!

Μάλιστα, πολλοί από αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι Ναουσαίοι, κάτι που προκάλεσε μια δυσφορία στις τάξεις των φιλάθλων της ιστορικής ομάδας.

Δεν ξέρουμε με ποιο σκεπτικό έγιναν αυτές οι κινήσεις, σίγουρα είναι κάτι που το γνωρίζουν οι ίδιοι οι υπεύθυνοι της ομάδας, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι αρκετά από αυτά τα παιδιά σήκωσαν το βάρος τα τελευταία χρόνια και η αντιμετώπιση αυτή αφήνει κάποια πικρία.

Από εκεί και πέρα, έχει ξεκινήσει η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ με παίκτες κυρίως εκτός νομού, έχοντας στόχο την δημιουργία ουσιαστικά μιας νέας ομάδας, η οποία θα έχει μοναδικό στόχο να πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΗ. Το τί θα προκύψει και ποιες βάσεις θα μπουν σε αυτή την ομάδα, θα το δείξει μόνο ο χρόνος.

Από το περσινό ρόστερ έμειναν μόλις 5-6 παίκτες, κατά συνέπεια οι μεταγραφές θα ξεπεράσουν όπως όλα δείχνουν τις 15! Από πού θα έρθουν αυτοί οι παίκτες, ποιας ποιότητας θα είναι και τί χρήματα θα δαπανηθούν, το ξέρουν μόνο οι υπεύθυνοι της ομάδας.

Εν αναμονή λοιπόν να αποκαλυφθεί η νέα Νάουσα, αφού προς το παρόν όλες οι κινήσεις κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό (με εξαίρεση τους τρεις παίκτες που ανακοινώθηκαν ήδη).

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου