ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σε κλίμα αισιοδοξίας η Γενική Συνέλευση του ΦΑΣ Νάουσα (φωτο)

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του ΦΑΣ Νάουσα, παρουσία εκπροσώπων του Δήμου, μελών, παλιών παικτών και αρκετών φίλων της ομάδας.

Ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση, εντελώς διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια όπου τα περιθώρια στον οικονομικό τομέα ήταν στενά, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζεται η μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων διοικήσεων.  

Αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ. της ομάδας, το οποίο αποτελείται από τους Πέτρο Αραμπατζή, Δίντση Σωτήρη, Θεοδωρίδη Δαμιανό, Καζίλη Νίκο, Κερμανίδη Χρήστο, Νούση Αντώνη, Παπουτσή Χαρίλαο, Τάνο Νίκο, Τεληγιαννίδη Θεόφιλο, Χρυσανθίδη Γιώργο και Παρούτη Βασίλη.

Μέσα στο επόμενο 3ημερο θα γίνει συνεδρίαση για την κατανομή των αξιωμάτων.

Κύριοι ομιλητές ήταν ο Ναουσαίος επιχειρηματίας Πέτρος Αραμπατζής, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που υποσχέθηκε οικονομική στήριξη και τίθεται επικεφαλής στο κομμάτι της νέας προσπάθειας που γίνεται, και ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης ως υποψήφιος πρόεδρος.

Τέλος, σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, για την θέση του προπονητή "παίζουν" τα ονόματα που αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ενώ προστέθηκαν και κάποια ακόμη που θα εξεταστούν από τη νέα διοίκηση, ενώ όσον αφορά το έμψυχο υλικό, οι περισσότεροι παίκτες του περσινού ρόστερ φαίνεται πως θα παραμείνουν, ενώ σίγουρα θα υπάρξει και μεταγραφική ενίσχυση.

Σημειώνεται ότι κοντά στη νέα προσπάθεια της ομάδας βρέθηκαν μεταξύ άλλων και παλιές ‘δόξες’ του ΦΑΣ όπως οι Μιχάλης Αλεξιάδης, Τάκης Αργυρός, Άρης Κωνσταντινίδης, Κώστας Παυλόπουλος, Χρήστος Υφαντίδης.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου