ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Λ. Λαζάρου: "Σώστε ότι έχει απομείνει από το έρμο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο"

Με τοποθέτησή του στα social media ο Ναουσαίος αθλητικογράφος και συνεργάτης της "Κ" Λάκης Λαζάρου αναφέρεται στα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

"Τα όσα βιώσαμε σαν παρατηρητές από το δημοσιογραφικό χώρο αλλά και έχοντας άποψη που πολλές φορές τη μεταφέραμε από τα διάφορα ΜΜΕ στη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας μόνο ντροπή και απογοήτευση νιώσαμε. Από που να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει.. Από το πρωτόγνωρο γεγονός να συμμετέχουν μόνο 10 ομάδες στην Α κατηγορία (άραγε γιατί) ; από το να μην εμπιστεύονται η ΕΠΣΗ και κάποιες ομάδες τους διαιτητές της δύναμης της (βλέπε παρότι έχει 2 διαιτητές σούπερ λίγκ 1 , 2 σούπερ λίγκ 2 , 3 γ Εθνική) κι όμως η ΕΠΣΗ ΚΑΛΕΙ διαιτητές άλλων ενώσεων.

Επίσης από το να κρίνονται παιχνίδια στα χαρτιά από το να έχουμε αλλοιώσεις αποτελεσμάτων , περίεργες καταγγελίες,  επεισόδια,  ξυλοδαρμούς,  εισαγγελείς κλπ .. Δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος και διάθεση να συνεχίσω να παραθέτω και πολλά άλλα Προσωπικά βιώματα. Λυπάμαι κύριοι υπεύθυνοι είτε λέτε ΔΣ της ΕΠΣ είτε επιτροπή διαιτησίας είτε διαιτητές ειτε παράγοντες γι αυτο το πρωτάθλημα που παρουσιάστηκε φέτος και ξεπέρασε σε απογοήτευση (για να χρησιμοποιήσω άλλες λέξεις) κάθε προηγούμενο.

Όποιος και να βγει πρωταθλητής,  όποιος και να πανηγυρίσει δε θα έχει κερδίσει όχι μόνο το χειροκρότημα του αγνού φιλάθλου όχι μόνο την εκτίμηση αλλά αντίθετα μάλλον θα χλευασθει. Σώστε κύριοι της ΕΠΣ ότι επέμεινε προκειμένου τη νέα περίοδο να μη βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να ψάχνετε ομάδες,  διαιτητές,  παράγοντες και φιλάθλους προκειμένου να διοργανώσετε πρωτάθλημα ".

Λάκης Λαζάρου, Αθλητικογραφος