ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παίκτης της Αγκαθιάς επιτέθηκε φραστικά στον προπονητή του Στ. Κωστογλίδη που παραιτήθηκε!

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Νίκης Αγκαθιάς υπέβαλε ο Σταύρος Κωστογλίδης, μετά την λήξη του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Τριπόταμο (0-0).

Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού, δέχθηκε φραστική επίθεση από παίκτη της ομάδας, τον οποίο έκανε αλλαγή, ενώ υπήρξε και συνέχεια καθώς κάποιοι συγγενείς του ποδοσφαιριστή που βρίσκονταν στις κερκίδες, έφτασαν έξω από τα αποδυτήρια και ζητούσαν... τον λόγο για την αλλαγή αυτή, τόσο από τον προπονητή της Αγκαθιώτικης ομάδας όσο και από τον άμεσο συνεργάτη του, Μπάμπη Καψάλη!

Τελικά, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε, αλλά το κακό έγινε στην ομάδα της Αγκαθιάς,  αφού όπως προαναφέραμε, ο Σταύρος Κωστογλίδης χολωμένος από το συμβάν αλλά και από τη μη παρέμβαση της διοίκησης για να τον προστατεύσει, υπέβαλε την παραίτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος τεχνικός θα έχει σήμερα συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας, η οποία θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει, ενώ ο ίδιος όπως δείχνουν τα πράγματα θα ζητήσει σε αυτή την περίπτωση την απομάκρυνση του παίκτη.