ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Απειλεί με αποχώρηση η Νίκη Αγκαθιάς!

Τα παράπονά του προς την ΕΠΣ Ημαθίας εκφράζει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Νίκης Αγκαθιάς, Αριστείδης Ματσούκας, αναφέροντας μάλιστα ότι η ομάδα του προτίθεται να καταθέσει τα δελτία στην Ένωση και να αποχωρήσει από τα πλέι οφ!

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει ο ισχυρός άνδρας της Αγκαθιάς:

"Δεύτερη αγωνιστική των play off της Α κατηγορίας και η ΕΠΣ Ημαθίας και η επιτροπή διαιτησίας έδειξε ότι ξεχωρίζει ομάδες σε ευνοούμενες και μη. Τα λέμε αυτά γιατί στην κλήρωση των Play off μας δήλωσε η ΕΠΣ πως τα παιχνίδια μεταξύ των τριών (Αγκαθιά, Νάουσα και Τριπόταμος) θα τα σφυρίζουν διαιτητές από άλλες ενώσεις και μάλιστα αξιολογημένοι.

Παρά την τοποθέτηση τη δική μου ότι η Ημαθία έχει αξιολογημένους διαιτητές και μπορούν να παίξουν, ο πρόεδρος της ΕΠΣ είπε ότι αυτό δε θα αλλάξει. Όπως και έγινε την πρώτη αγωνιστική των play off στο ματς Αγκαθιά - Νάουσα ορίστηκε διαιτητής από τον σύνδεσμο Κοζάνης, ενώ στην δεύτερη αγωνιστική μεταξύ Νάουσας - Τριποτάμου ορίστηκε από την Ημαθία ο κύριος Μαλουτας, που χωρίς να έχουμε ενδοιασμούς για τον διαιτητή σαν Νίκη Αγκαθιάς, αλλά με τα λεγόμενα του Προέδρου του Τριποτάμου που έγινε δημόσια στο ραδιόφωνο, είπε συγκεκριμένα ότι με τον κύριο Μάλουτα ήμαστε αδελφικοί φίλοι, πήγαμε μαζί σχολείο, όπως επίσης και για τον αρχιδιαιτητή, ότι είναι συνεργάτες και του δίνει δουλειές.

Σίγουρα το γνώριζαν από την Ένωση όπως και η επιτροπή διαιτησίας αλλά με τον ορισμό του στο παιχνίδι Νάουσα - Τριπόταμος δεν προστάτεψαν ούτε το ποδόσφαιρο, ούτε τον διαιτητή. Άρα αφού η Ένωση ξεχωρίζει ομάδες, μετά από διοικητικό συμβούλιο θα καταθέσουμε τα δελτία στην Ένωση και μπορείτε να παίξετε μόνοι σας.

ΥΓ: Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον αρχιδιαιτητή κύριο Παρασίου, μου είπε ότι εγώ δεν είχα καμία ενημέρωση από τον πρόεδρο για ξένους διαιτητές. Αυτήν ήταν η απάντηση του. Ενώ σε εμάς έστειλαν από σύνδεσμο Κοζάνης στο παιχνίδι με την Νάουσα".

Ματσούκας Αριστείδης