ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η παραδοχή του λάθους από τον διαιτητή και οι προθεσμίες, "απορρίπτουν" την καταγγελία της Μελίκης

Σε επικοινωνία που είχαμε με παράγοντα της ΕΠΣ Ημαθίας, μας έγινε γνωστό χωρίς να έχει βγει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από την Ένωση, ότι απορρίφθηκε η καταγγελία που έκανε ο Φίλιππος Μελίκης, για αντικανονική συμμετοχή (αλλαγή) παίκτη της Αγίας Μαρίνας, στο παιχνίδι της με τον Κοπανό το περασμένο Σάββατο 29/1.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα που συντάχθηκε από τον διαιτητή Καραντώνη και το οποίο σας παραθέτουμε παρακάτω, εκ παραδρομής γράφτηκε ότι οι αλλαγές των γηπεδούχων έγιναν σε 4 διαφορετικούς χρόνους (ενώ ο κανονισμός αναφέρει πως επιτρέπονται έως και 3).

Για τον λόγο αυτό και η ομάδα της Μελίκης, που έχει έννομο συμφέρον, προχώρησε σε καταγγελία στην ΕΠΣΗ το απόγευμα της Δευτέρας 31/1, η οποία σύμφωνα με αυτά που μας ανέφερε ο παράγοντας της Ένωσης, κρίθηκε εκπρόθεσμη. Ένας ακόμη λόγος ήταν ότι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι διαιτητές της αναμέτρησης προχώρησαν σε συμπληρωματική έκθεση του αγώνα διορθώνοντας το λάθος τους, δικαιώνοντας έτσι την ομάδα της Αγίας Μαρίνας.

Να θυμίσουμε, ότι η εφημερίδα "ΚΕΡΚΙΔΑ", που έγραψε στο ρεπορτάζ του αγώνα Αγ. Μαρίνα - Κοπανός τις αλλαγές των γηπεδούχων σε τέσσερεις χρόνους διακοπής (αντιγράφοντάς το φύλλο αγώνα) και το kerkidasport.gr που ανέδειξε το θέμα που δημιουργήθηκε, ύστερα από καταγγελία ανθρώπων της Μελίκης, κατηγορήθηκαν χωρίς να ευθύνονται σε ραδιοφωνική εκπομπή, από το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ Ανδρέα Καλαϊτζίδη (αλήθεια είχε δικαίωμα σαν μέλος να παίρνει την θέση μια ομάδας και να κατηγορει μια άλλη;) και μάλιστα ο συγκεκριμένος παράγοντας, δεν παρέλειψε να «ρίξει λάσπη», λέγοντας ότι τα συγκεκριμένα ΜΜΕ εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων!!!

Για όλα τα παραπάνω, αν και δεν ήταν στις προθέσεις μας η δημοσιοποίηση του φύλλου αγώνα, για ευνόητους λόγους, αναγκαζόμαστε να το πράξουμε, διότι κάποιοι συνεχίζουν να βάλλουν εις βάρος μας, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά την αλήθεια (φωτο), αλλά και επειδή ο παράγοντας της Αγ. Μαρίνας στην ραδιοφωνική εκπομπή, επικαλούταν το Φ.Α. ως αδιάψευστο μάρτυρα.