ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέα περίπτωση "παραβίασης" κανονισμού σε παιχνίδι της Α' ΕΠΣΗ!

Στο ίδιο έργο... θεατές! Φαίνεται ότι στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο οι παράγοντες και οι προπονητές δείχνουν να έχουν άγνοια των κανονισμών (ΚΑΠ) ή τους καταλαμβάνει το άγχος του αγώνα και οδηγούνται σε τραγικά λάθη, τα οποία στοιχίζουν στις ομάδες τους.

Νωπές είναι οι μνήμες όλων όσων παρακολουθουν το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΗ από το παιχνίδι Μελίκης - Αγκαθιάς (έληξε ισόπαλο), όπου δικαιώθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Ένωσής μας η φιλοξενούμενη Νίκη, αφού έγινε δεκτή η ένστασή της για κακή συμμετοχή ποδοσφαιριστή του Φιλίππου (έγιναν αλλαγές σε 4 διαφορετικούς χρόνους και όχι σε 3 όπως ορίζει ο ΚΑΠ). Έτσι η Μελίκη έχασε τον βαθμό που πήρε μέσα στο γήπεδο και τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα (έκανε προσφυγή και εκδικάζεται την Τετάρτη 2/2 στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ).

Η ιστορία επαναλήφθηκε το περασμένο Σάββατο, στο ματς Αγία Μαρίνα - Κοπανός (1-0), στο οποίο σύμφωνα με παράγοντες της Μελίκης, οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν αλλαγές σε 4 διαφορετικούς χρόνους, όπως κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Καραντώνης. Αυτό έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους του Φιλίππου, οι οποίοι έχοντας έννομο συμφέρον, δικαιούνται να καταθέσουν ένσταση σε διάστημα δύο εργάσιμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, κάτι που αναμένεται να πράξουν μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (1/2).

Να θυμίσουμε ότι στην περίπτωση της ένστασης της Αγκαθιάς εις βάρος της Μελίκης, η πρώτη την κατέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης (μετά το παιχνίδι) και την επόμενη μέρα συνεδρίασε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΗ, η οποία έκανε δεκτή την ένσταση, επιβάλλοντας την ποινή που προαναφέραμε.

Οι άνθρωποι της Μελίκης, δεν θέλησαν σε επικοινωνία μας να πουν περισσότερα, απλά μόνο ότι περιμένουν να τηρηθεί και στην δική τους περίπτωση, η ίδια διαδικασία που τηρήθηκε και στην περίπτωση της Αγκαθιάς.