ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η 15η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ με την... ματιά της "Κ"

Νέα επίδειξη ισχύος από τους τρεις πρωτοπόρους της Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΗ, τη Νάουσα, την Αγκαθιά και τον Τριπόταμο, οι οποίοι συνέχισαν με νίκες και επιβλητικά σκορ και στην 15η αγωνιστική, με αποτέλεσμα η κορυφή της βαθμολογίας να μείνει αμετάβλητη. Ήταν και οι μόνες ομάδες που επικράτησαν εκτός έδρας, στα πέντε παιχνίδια της αγωνιστικής, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο στα άλλα δύο.

Συνολικά 24 ήταν τα γκολ που επετεύχθησαν το Σάββατο, με τα 18 από αυτά να τα σημειώνουν οι τρεις πρωτοπόροι και μάλιστα μακριά από τα γήπεδά τους, με τον Κίτσα Γ. της Αγκαθιάς να πετυχαίνει χατ τρικ και τους Μπικιάρη, Σκαθαρούδη του Τριποτάμου, Κίρτσογλου της Αγκαθιάς, από δύο τέρματα.

Σε πολύ καλά επίπεδα κυμάνθηκε η διαιτησία, με τον Μαλούτα για μία ακόμη αγωνιστική να δίνει ρεσιτάλ.

Την επόμενη αγωνιστική, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29/1, οι πρωτοπόροι φαίνεται να έχουν σχετικά εύκολο έργο, με τον Τριπόταμο να πάιζει στην έδρα της Κουλούρας και Νάουσα, Αγκαθιά στα γήπεδα τους με Μελίκη και Άχθο Αρούρη αντίστοιχα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΜΕΛΙΚΗ - ΚΟΥΛΟΥΡΑ 2-1

Σκόρερ: 24′ Μιχαηλίδης  0-1, 63′ Παρσόπουλος Α. 1-1, 81′ Θυμιόπουλος Ν. 2-1

Διαιτητής: Μαυρίδης

Την τρίτη σερί της νίκη, που την έφερε στην 5η θέση, πιάνοντας σε αυτή το Μακροχώρι, σημείωσε η Μελίκη, που ύστερα από ένα ματς με αμφίρροπη εξέλιξη, επικράτησε 2-1 της Κουλούρας, που προσπάθησε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα κατάφερε, παρ΄ ότι προηγήθηκε στο σκορ.

ΆΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ - ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ 1-8

Σκόρερ:26′ Καραγιάννης (αυτ.) 0-1, 28′-59′-63′ Μπικιάρης, 44′-68′-75′ Σκαθαρούδης 0-7, 85′ Τσέος 1-7, 89′ Αχαλινόπουλος 1-8

Διαιτητής: Νησελίτης

Με νίκη και το εκκωφαντικό σκορ 1-8, πέρασε και από την Μέση ο Τριπότταμος, που εκμεταλλεύτηκε την διαφορά δυναμικότητας από τον γηπεδούχο Άχθο Αρούρη, ο οποίος πέτυχε το γκολ της τιμής.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΝΑΟΥΣΑ 0-4

Σκόρερ: 62′ Ντέλλας, 66′ Παντζαρτζίδης, 76′ Γιαμαλίδης, 87′ Γκελοσάνι

Διαιτητής: Μαλούτας

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Νάουσας από το Μακροχώρι, η οποία μετά από ένα στείρο α΄ημίχρονο, «πάτησε γκάζι» στο δεύτερο μέρος και επικράτησε 0-4 του Μακροχωρίου.

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΑΓΚΑΘΙΑ 0-6

Σκόρερ: 12′ & 21′ & 90′ Κίτσας Γ., 29′ & 40′ Κίρτσογλου, 69′ Τερζής

Διαιτητής: Κελεσίδης

Εύκολο ήταν το απόγευμα και της Αγκαθιάς στον Κοπανό, με τις πολλές απουσίες των γηπεδούχων να κάνουν πιο εύκολο το έργο της και έτσι «καθάρισε» νωρίς το ματς και ολοκλήρωσε το 90λεπτο με 0-6.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΡΟΔΟΧΩΡΙ 2-0

Σκόρερ: 7′ Λούρης, 90′ Σαμιώτης

Διαιτητής: Μελτζανίδης

Διατηρήθηκε στην 4η θέση η Αγ. Μαρίνα, που χάρις σε ένα γκολ στην αρχή και ένα στο φινάλε, έκαμψε την αντίσταση του Ροδοχωρίου και πήρε τη νίκη με 2-0.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»