ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του "Πέπε" Αμπρικίδη

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ομάδες και σύλλογοι της Ημαθίας, για τον χαμό του 48χρονου προπονητή της Βεργίνας, Μάκη "Πέπε" Αμπρικίδη.

Αναλυτικά:

Τα μέλη των 19 Ακαδημιών τού Α.Σ.Α.Π.Η. (Ανεξάρτητος Σύνδεσμος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ημαθίας), εκφράζουν την βαθειά τους οδύνη γιατον άδικο χαμό, τού Φίλου, Συναδέλφου και Μέλους τού Συνδέσμου μας, Μάκη Αμπρικίδη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Οικογένεια του. Καλό Παράδεισο στον Αδερφό μας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ

KAΛO TAΞIΔI ΓIA TH ΓEITONIA TΩN AΓΓEΛΩN "MAKH AMΠPIKIΔH"
ΣHMEPA TO ΠOΔOΣΦAIPO THΣ HMAΘIAΣ EΓINE ΦTΩXOTEPO , AΛΛA MEΓAΛYTEPO TO KENO ΠOY AΦHNEIΣ ΣTHN OIKOΓENEIA ΣOY. KAΛO ΠAPAΔEIΣO NA EXEIΣ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Με πολύ άσχημο τρόπο ξεκινάει η χρονιά για τον αθλητικό χώρο της Ημαθίας, μετά την είδηση του θανάτου του Μάκη Αμπρικίδη. Ο γνωστός σε όλους "Πέπε", που διετέλεσε προπονητής σε πληθώρα ερασιτεχνικών σωματείων έφυγε από κοντά μας.
Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, στην σύζυγο και τα δυο του παιδιά.
Καλό Παράδεισο!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

Η Διοίκηση ο τεχνικός διευθυντής Αθανάσιος Παπαστεργίος οι προπονητές οι αθλητές οι γονείς τής school academy Μακροχώρι f.c στέλνουν τα Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρόωρα αδικοχαμένου φίλου προπονητή Θωμά Αμπροικίδη. Καλό παράδεισο coach».

ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ

Βαθιά θλίψη σήμερα για την οικογένεια της Α.Ε.Π. Βέροιας που αποχαιρετά ένα δικό της παιδί, τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μάκη «Πέπε» Αμπρικίδη.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την συμπαράσταση μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.
Καλό ταξίδι, φίλε «Πέπε»!

ΑΣ ΝΗΡΕΑΣ

Φίλε Μάκη ,το όνομα σου όπως και η παρουσία σου στα γήπεδα του Νηρέα θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένο στην καρδιά μας …μας έδωσες απλόχειρα την φιλία σου και τις ικανότητες σου τόσο σαν παίχτης όσο και σαν Προπονητης … Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει … Σαφαρίκας Γιάννης πρόεδρος Α.Σ Νηρέα