ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η 13η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ με την... ματιά της "Κ"

Συνεχίστηκε το Σάββατο που μας πέρασε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΗ, με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής, χωρίς κάποια έκπληξη και με το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε Αγκαθιά και Τριπόταμο να λήγει ισόπαλο και πλέον στην κορυφή έχουμε τριπλή ισοβαθμία, με τη Νάουσα να περνάει νικηφόρα από την Αγία Μαρίνα και να τους πιάνει στην πρώτη θέση.

Μπορεί η 13η αγωνιστική να χαρακτηριστεί ημέρα των φιλοξενουμένων, αφού τρεις από αυτούς έφυγαν με το τρίποντο από τις έδρες αντιπάλων τους, ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο και μόνο ένας γηπεδούχος νίκησε.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα των αγώνων του Σαββάτου, χωρίς νικητή 1-1, έληξε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Αγκαθιά και τον Τριπόταμο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, αλλά ο Τριπόταμος ισοφάρισε και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα.

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Νάουσας από την Αγία Μαρίνα. Οι φιλοξενούμενοι έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε σε μια δύσκολη έδρα με 0-3. Με τον Γιάννη Κερλίδη στον πάγκο της, εμφανίστηκε βελτιωμένη αγωνιστικά με σταθερότητα σε όλες τις γραμμές της.

Δεύτερη νίκη στην σειρά πήρε το Μακροχώρι το Σάββατο, αφού επικράτησε με 4-1 του Άχθου Αρούρη, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Α. Τσακαλίδη, ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα και έτσι η Ένωση ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την ρεβάνς για την ήττα στο ματς του πρώτου γύρου πήρε στον Κοπανό η Μελίκη. Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, επικράτησε με 0-2 του Κοπανού και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Στο φινάλε του ματς κρίθηκε το παιχνίδι του Ροδοχωρίου με την Κουλούρα. Ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι πάει για 0-0, με γκολ των φιλοξενούμενων στο 90’ έγινε «διπλό».

*Ραντεβού του χρόνου και συγκεκριμένα για τις 8 Ιανουαρίου, δίνουν οι ομάδες της ΕΠΣΗ, αφού το πρωτάθλημα θα έχει διακοπή για ένα 20ήμερο, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!