ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Που το πάει ο Τριπόταμος; Χέρι-χέρι με την Αγκαθιά στην κορυφή της Α' ΕΠΣΗ

ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΜΕ ΑΝΕΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΑΟΥΣΑ

Ξεκίνησε ο β' γύρος (10η αγωνιστική) στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και οι τρεις πρωτοπόροι συνέχισαν με νίκες και μάλιστα μακριά από τα γήπεδά τους, με αποτέλεσμα να μείνει αμετάβλητη η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με το δίδυμο Τριποτάμου, Αγκαθιάς να είναι στην πρώτη θέση και τη Νάουσα να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.

Στα πέντε παιχνίδια της αγωνιστικής, κανένας γηπεδούχος δεν πήρε το τρίποντο της νίκης, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που επικράτησαν σε τρία από αυτά, ενώ τα άλλα δύο δεν ανέδειξαν νικητή.

Όσο για τα γκολ, σημειώθηκαν 14 και μάλιστα σε όλα τα γήπεδα, ενώ δεν πανηγύρισαν ούτε ένα, οι τρεις ομάδες που έπαιζαν με τους πρωτοπόρους.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Τριποτάμου, που είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και από το Μακροχώρι. Δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στο ματς, επικράτησε με 0-3 του αντιπάλου του, ο οποίος ότι από το 19’ συνέχισε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζακέρι. Ο Τριπόταμος με την μέχρι τώρα πορεία του στον α΄ γύρο, έδειξε ότι δεν είναι ένα πυροτέχνημα και απέδειξε ότι θα είναι πρωταγωνιστής μέχρι το τέλος, αφού στις τάξεις του διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές, που έχουν αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός ότι παίζει και καλό ποδόσφαιρο.  

Με δυο γκολ στο πρώτο μέρος και ένα στην επανάληψη, η Αγκαθιά κέρδισε χωρίς να φορτσάρει στο Ροδοχώρι με 0-3, ενώ στις νίκες επέστρεψε η Νάουσα μετά από τρεις αγωνιστικές. Στον Κοπανό πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, παρά τις απουσίες της και σημείωσε μια δίκαιη νίκη με το εμφατικό 0-4.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής, της Μελίκης με την Αγία Μαρίνα. Ήταν από την αρχή έως το τέλος το παιχνίδι αμφίρροπο και το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο με βάση τη συνολική εικόνα των δύο αντιπάλων.

Τέλος ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του ΆχθουΑρούρη με την Κουλούρα, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο, αν και άνοιξαν το σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά η Κουλούρα ισοφάρισε στην επανάληψη.

*Την επόμενη αγωνιστική (11η), Αγκαθιά, Τριπόταμος και Νάουσα θα παίξουν στα γήπεδά τους, με δυνατούς αντιπάλους οι δύο από τους τρεις

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ 0-3

Σκόρερ: 51’ Μετάι, 60’ Σαλπιγκίδης, 72’ Γκιντίδης.

Διαιτητής: Παπαργυρίου

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΑΓΚΑΘΙΑ 0-3

Σκόρερ: 9’ & 20’ Βαρότσης, 55’ Κίτσας

Διαιτητής: Παζαρτσικλής

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΝΑΟΥΣΑ 0-4

Σκόρερ: 40’ Φράγγης, 43’ & 70’ Τριανταφυλλίδης, 76΄Μπιγκάνος

Διαιτητής: Νησελίτης

ΜΕΛΙΚΗ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 1-1

Σκόρερ: 79’ Μελιόπουλος 0-1, 87’ Μ. Αργυρόπουλος (πεν.) 1-1

Διαιτητής:Κατεριάδης

ΑΧΘΟΣ – ΑΡΟΥΡΗΣ – ΚΟΥΛΟΥΡΑ 1-1

Σκόρερ: 18’ Τάσο 1-0, 67’ Κουτσούκης 1-1

Διαιτητής: Μαυρίδης 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"