ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η 8η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ με τα... μάτια της "ΚΕΡΚΙΔΑΣ"

Η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΗ που έγινε το περασμένο Σάββατο, κύλισε με τρεις νίκες φιλοξενουμένων και δύο γηπεδούχων, χωρίς να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα έκπληξη, με εξαίρεση ίσως τη νέα απώλεια βαθμών της Νάουσας.

Τα γκολ που σημειώθηκαν στα πέντε παιχνίδια ήταν 19, με τις μισές ομάδες να τα πετυχαίνουν, αφού κανένας ηττημένος δεν σκόραρε.

«Μπουρλότο» στην κορυφή του  βαθμολογικού πίνακα έβαλε ο Τριπόταμος, ο οποίος κέρδισε μέσα στη Νάουσα τον τοπικό ΦΑΣ με σκορ 1-0 και τον έριξε από την κορυφή, στο ρετιρέ της οποίας αναρριχήθηκε η Αγκαθιά του Σταύρου Κωστογλίδη και μάλιστα χωρίς συγκάτοικο, μετά το ευρύ 8-0 επί της νεανικής Κουλούρας.

Στην 2η θέση ισοβαθμούν πλέον ο Τριπόταμος με τη Νάουσα, μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε μέσα στην έδρα της δεύτερης, που δείχνει να κάνει αγωνιστική «κοιλιά», ύστερα από το εκπληκτικό ξεκίνημα που έκανε, στις έξι πρώτες αγωνιστικές, που είχε ισάριθμες νίκες.

Οι τρεις αυτές ομάδες δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση, που οδηγεί στα μπαράζ με τους πρωταθλητές άλλων Ενώσεων, για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, χωρίς να αποκλείουμε κάποια έκπληξη από τη Μελίκη, η οποία συνεχίζει το σερί των επιτυχιών της, αυτή την φορά κερδίζοντας μέσα στο Ροδοχώρι 0 – 4 το πάλαι ποτέ κραταιό Ροδοχώρι, που φέτος δείχνει πολλές αδυναμίες, παρά το ότι έχει στον πάγκο του έναν φέρελπι προπονητή τον Κώστα Τενακετζή.

Νίκη με το ευρύ 4-0 σημείωσε επί του Μακροχωρίου η Αγία Μαρίνα. Παρά τα τέσσερα τέρματα οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν στο ματς, αλλά δεν κατόρθωσαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Τέλος, τρία παιχνίδια χωρίς νίκη ήταν ο απολογισμός τις τελευταίες εβδομάδες για τον Κοπανό. Το Σάββατο όμως επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 0-2 τον Άχθο Αρούρη στο γήπεδο της Μέσης.

*Ο Αργυρόπουλος της Μελίκης και ο Κίτσας Γ. της Αγκαθιάς, πετυχαίνοντας από δύο τέρματα έφθασαν τα 11 και άφησαν πίσω τους στον πίνακα των σκόρερ τον Ντέλλα, που δεν σκόραρε για δεύτερη συνεχή αγωνιστική.

* Αγκαθιά – Νάουσα, είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει το ερχόμενο Σάββατο, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής, ένα ντέρμπι στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος για τους Ναουσαίους, αφού μία ενδεχόμενη ήττα θα τους απομακρύνει πολύ από την πρώτη θέση.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΝΑΟΥΣΑ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ 0-1

Σκόρερ: 16’ Μετάι

Διαιτητής: Παπαργυρίου

ΑΓΚΑΘΙΑ – ΚΟΥΛΟΥΡΑ 8-0

Σκόρερ: 1′ Κοσέογλου, 19′ Γιαννουπλάκης, 24′ & 69′ Κίτσας, 27′ Αλμύρας, 32′ Βαρότσης, 62′ Θεοδώρου Χ., 85′ Αντωνιάδης)

Διαιτητής: Ρηγόπουλος

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΜΕΛΙΚΗ 0-4

Σκόρερ: 13′ & 17′ Αργυρόπουλος Μ., 27′ & 83′ Κίτσα

Διαιτητής: Μαυρίδης

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 4-0

Σκόρερ: 49′ Μουστάκας, 58′ & 92′ Σαμιώτης, 88′Δημητρούσης

Διαιτητής: Μελτζανίδης

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ – ΚΟΠΑΝΟΣ 0-2

Σκόρερ: 38′ Κωστογλίδης, 93′ Ίντος Ε.

Διαιτητής: Παπαδάκης

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»