Αστέρας Τριποτάμου: Αιχμηρή ανακοίνωση για διαιτησία και ΕΠΣΗ

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Τριποτάμου, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ με την Μελίκη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Το ότι η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης Φίλιππος Μελίκης - Αστέρας Τριποτάμου, ίσως να μην ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείτε να μας στερείτε αυτό που δικαιούμαστε. Κύριοι "αξιολογημένοι" διαιτητές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας, αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να σφυρίζετε τα οφθαλμοφανέστατα τότε δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεστε εντός αγωνιστικού χώρου.

Όταν θα σεβαστείτε τον κόπο μας, τα χρήματα που δαπανούμε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την ευθύνη που έχετε απέναντι σε όλες τις ομάδες τότε θα σεβαστούμε και εμείς εσάς. Ευτυχώς που στην σημερινή εποχή υπάρχουν κάμερες σχεδόν παντού και μπορούμε αναπάσα στιγμή να δούμε με βίντεο τα ανύπαρκτα σφυρίγματα σας.

Οι παίκτες που κοσμούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, η διοίκηση, το τεχνικό team και ο πρόεδρος του Αστέρα Τριποταμου δεν πίστευαν ποτέ ότι αυτό που αιωρείται εδώ και καιρό για τον τρόπο ανάδειξης του πρωταθλητή ήταν τελικά αλήθεια. Σίγουρα θα προτιμούσαμε να μην βλέπαμε αυτά που συνέβησαν σήμερα. Δυστυχία και οργή προκαλείτε κύριοι σε όσους θέλουν να επενδύσουν στην αξιοκρατία και τη δικαιοσύνη. Δείτε τα βίντεο για τα πέναλτι που δώσατε και γι αυτά που δεν δώσατε.

Εσείς δεν δικαιούστε να απαντήσετε ποτέ στην ανακοίνωση αυτή, απαντούμε εμείς για σας με μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή μήπως έτσι καταλάβετε ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί ο καιρός που κάποιοι νομίζουν ότι οι ενώσεις ποδοσφαιρικων σωματείων είναι τσιφλίκι τους. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους και τη διοίκηση του Φίλιππου Μελικης για την άψογη φιλοξενία!

Δικαιούμαστε να ελπίζουμε κι εμείς στο όνειρο, διαφορετικά και σας το λέμε μετά λόγου γνώσεως θα σας αφήσουμε μόνους να χαίρεστε την κατάντια σας, δεν χρωστάμε ούτε στους διαιτητές ούτε σε εσάς κύριοι της ΕΠΣ τίποτα. Την επόμενη φορά που θα υπάρξουν σκιές και περίεργα σφυρίγματα σας το δηλώνουμε με παρρησια ότι θα σας επιστρέψουμε τα δελτία, θα αποσύρουμε την ομάδα, θα παίξετε το ποδόσφαιρο που θέλετε με άνεση στα ωραία σας γραφεία!

Υ. Γ Σκεφθείτε ότι ίσως να υπάρχουν άνθρωποι με περισσότερη δύναμη από τη δική σας γι αυτό μην μας υποτιμάτε!