ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνεχίζονται οι βόμβες στη Μελίκη - Παρελθόν Παπανώτας και προεδρος - Ακολουθούν και παίκτες!

Η αποχώρηση του Ανδρέα Καλαϊτζιδη από τον Φίλιππο Μελίκης, μετα απο απόφαση του ΔΣ της ομάδας, φέρνει τσουναμι εξελίξεων στον σύλλογο!

Ετσι, παρελθον αποτελεί ο προπονητής Νίκος Παπανωτας και ο συνεργάτης του Δημήτρης Χαλκιας, που ήταν επιλογές του Καλαϊτζιδη, ενώ θα ακολουθήσουν και αρκετοί παίκτες που είχαν συμφωνήσει με "βαριά συμβόλαια" με τον πρώην πλέον ισχυρό άνδρα του Φιλίππου Μελίκης.

Αντίθετα, παραμενει ο Αντωνης Λυμουσης ως υπευθυνος στα τμηματα υποδομης της ομάδας. 

Τέλος, παρελθόν αποτελούν και μελη του ΔΣ που πρόσκεινται στον Α. Καλαϊτζιδη, οπως ο προεδρος Πελτεκης Δημήτρης και τα μελη Σταφυλιδης, Ματρακας.

Για τον Κώστα Γερουλιδη θα αποφασιστει σημερα το βραδυ στην εκτακτη ΓΣ που θα γίνει, καθώς ενδέχεται να του ζητηθει να μεινει.

Οσον αφορά την συνέχεια της ομάδας, θα αποκτηθουν αλλοι ποδοσφαιριστές, αφου μεταγραφές μπορουν να γίνουν και τον Οκτωβριο, προκειμενου να μην αποδυναμωθει η ομαδα.

Ηδη εχουν βρεθει και παραγοντες οικονομικοι που θα πλαισιωσουν τους εναπομειναντες στο ΔΣ, ώστε ο Φίλιππος Μελίκης να συνεχίσει την πορεία του στο πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα.