Με στόχο την άνοδο η Νάουσα - Πήρε Γκελοσάνι και Παπαδόπουλο, κλείνει Τριανταφυλλίδη

Εν αναμονή της κλήρωσης της Α΄ ΕΠΣΗ βρίσκεται η οικογένεια της ποδοσφαιρικής Νάουσας, η οποία παρουσιάζεται αισιόδοξη για τη φετινή σεζόν, κατά την οποία θα επιδιώξει να πάρει το εισιτήριο για την επιστροφή της στα Εθνικά πρωταθλήματα, εκεί όπου είναι η φυσική της θέση.

Οι άνθρωποι του ΦΑΣ, πέρα από το «τρέξιμο» των θεμάτων της ομάδας τους, φέτος, μία χρονιά πολύ παράξενη λόγω κορωνοϊού, προσπαθούν να διαχειριστούν και την απώλεια τεσσάρων ανθρώπων που έβαλαν τη δική τους σφραγίδα στον ιστορικό σύλλογο,  του Τάκη Γιαβάλκα, του Σπύρου Σιούγγαρη, του Θωμά Κατσαμάκα και τελευταία του Χρήστου Σαμαρά, που πριν μία εβδομάδα άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Στη μνήμη αυτών των ανθρώπων λοιπόν, θέλουν όλοι στην ομάδα της Νάουσας, να πετύχουν αυτό που προσπαθούν και δεν μπορούν εδώ και πολλά χρόνια, να ξεφύγει δηλαδή από το τοπικό ερασιτεχνικό και να επανέλθει, όπως προαναφέραμε, στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ευχάριστο είναι ότι ο ΦΑΣ δεν αποδυναμώθηκε σχεδόν καθόλου, αφού όλοι οι παίκτες που ενίσχυσαν ομάδες Γ΄ Εθνικής του νομού μας, επέστρεψαν στην ομάδα.

Συγχρόνως, ενισχύθηκε με δύο παίκτες με εμπειρίες στην Γ΄ Εθνική, τους Γκελοσάνι και Παπαδόπουλο, ενώ ετοιμάζεται και τρίτη μεταγραφή, αυτή του Λάζαρου Τριανταφυλλίδη, που προέρχεται από τον Ατσαλένιο, προπονείται με τους Ναουσαίους και αν δεν κλείσει με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, τότε θα ενταχθεί στο δυναμικό του ΦΑΣ.

Συγχρόνως γίνονται προσπάθειες να μεταπειστεί ο αρχηγός Νίκος Περηφανόπουλος, να μην «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να βοηθήσει την φετινή προσπάθεια των «κυανόλευκων».