Δεν παίρνει μέρος σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο Αχιλλέας Νάουσας!

Με επιστολή του προς την διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας, την οποία δημοσιοποίησε στο fb του συλλόγου, ο Αχιλλέας Νάουσας κάνει γνωστή την απόφασή του, να μην πάρει μέρος σε καμία διοργάνωσή της την περίιδου 2021-2022 και μάλιστα εξηγεί τους λόγους οι οποίοι οδήγησαν το ΔΣ σε αυτή της της απόφαση.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2021-22

"Αξιότιμοι κύριοι της ΕΠΣ Ημαθίας

Σας κάνουμε γνωστό με την παρούσα επιστολή μας μετά από απόφαση της διοίκησης του συλλόγου μας ότι θα απέχουμε από το πρωτάθλημα και κύπελλο περιόδου 2021-22 με όποιες επώδυνες επιπτώσεις επιφέρει στον σύλλογο μας από αυτήν την απόφασή μας

Τα τελευταία δύο χρόνια βιώνουμε μία πρωτόγνωρη πανδημία σε όλων τον πλανήτη και βεβαίως στην χώρα μας με αποτέλεσμα να περιοριστούν οι ακόμη -ακόμη να εξαλειφθούν συνήθειες και δραστηριότητές όπως τις βιώναμε πριν covid εποχή ,ένα από αυτά είναι και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .

Σήμερα οι διοικούντες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχουν να αντιμετωπίσουν τεράστιες υποχρεώσεις που ούτε καν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μπορούν να ακολουθηθούν , και αναφερόμαστε στον τελευταίο νόμο Αυγενάκη π.χ ( Αλλαγή Δελτίων σε ορισμένου χρόνου με υπερβολικά παράβολα – υποχρεωτική ομαδική ασφάλιση των αθλητών στην κατώτερη κατηγορία του ΙΚΑ κ.λ.π) και κυρίως την εγκύκλιο που αφορά το τροποποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο προπονήσεων και αγώνων το οποίο πέρα από το τεράστιο κόστος που θα αποφέρει στους συλλόγους ,θα έχει και την κύρια ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί.

Κατόπιν τούτο ούτε τον ρόλο του χωροφύλακα θέλουμε να έχουμε ,αλλά ούτε να θέσουμε σε κίνδυνο αθλητή μας μιας και αποδεδειγμένα ότι ακόμη και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν έστω και σε μικρότερο ποσοστό δεν μπορούμε όμως να αγνοήσουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες των εμβολιασμένων όπως μυοκαρδίτιδες -περικαρδίτιδες κ.λ.π .Μα θα πείτε ότι ελέγχονται από καρδιολόγο μία φορά τον χρόνο , ναι πράγματι ελέγχονται ( το ελέγχονται με κάποια επιφύλαξή )με το τυπικό καρδιογράφημα και όπου χρειάζονταν και με υπέρηχο καρδιάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή την ημέρα τις εξέτασης βρέθηκε υγιής ότι δεν μπορεί να παρουσιαστή πρόβλημα στην πορεία του, άλλωστε το έχουμε ζήση και προ covid εποχή, πόσο μάλλον τώρα.

Επειδή ούτε επαγγελματίες παράγοντες είμαστε για να κερδίσουμε χρήματα και δόξα .

Επειδή αγαπάμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και συνεισφέρουμε σε αυτό από τις τσέπες μας.

Επειδή λατρεύουμε και ονειρευόμαστε τα νέα παιδιά να βρίσκονται σε αθλητικούς χώρους και όχι σε χώρους που δεν τους προσφέρει τίποτα .

Επειδή δεν θέλουμε και δεν επιθυμούμε όπως θέλουν διακαώς οι αρμόδιοι να διαχωρίσουμε τους αθλητές μας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους .

Επειδή σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις επιθυμίες του κάθε αθλητού μας

Και κυρίως επειδή θέλουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά χωρίς καθεστωτικά μέτρα πίεσης . Για τους λόγους αυτούς και όχι μόνο << Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα και κύπελλο τις περιόδου 2021-22 >>που εκ τον πραγμάτων και συγκυριών θα είναι και πάλει ημιτελές, με την ελπίδα ότι στο μέλλων θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για την αναγέννηση του".

Με Τιμή

Ο Γραμματέας Ζέφυρος Ευάγγελος