ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνεχίζει τις αγωνιστικές της δραστηριότητες η Α.Ε.Π. Βέροιας

Η Α.Ε.Π. Βέροιας και η Σχολή Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας "Στέφανος Γαϊτάνος", παρ΄ όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας Covid19, παραμένει πιστή στη φιλοσοφία και πρωτοπόρος στην οργάνωση και τον προγραμματισμό διατηρώντας τις αγωνιστικές της δραστηριότητες έως και τις 16/7/2021 με προπονητική ομάδα τους Γαϊτάνο Στέφανο, Χριστοφορίδη Δημήτρη και Καρολίδη Αντώνη.

Στόχος των προπονήσεων η κάλυψη ατομικών αδυναμιών σε θέματα φυσικής κατάστασης και τεχνικής, η εφαρμογή προγραμμάτων δύναμης στο πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο της ομάδας, αλλά και η ενημέρωση για διατροφικά προγράμματα και προγράμματα προπόνησης κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Την 1η Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν εργομετρικές μετρήσεις στους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π. από τον εργοφυσιολόγο κ. Γρηγοριάδη Αντώνιο, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ραχιάς, προκειμένου να διαμορφωθούν εξειδικευμένα προγράμματα ατομικής προπόνησης. Επίσης, σε εξέλιξη είναι και τα ΤΕΣΤ ΔΥΝΑΜΗΣ σε συνεργασία με τον γυμναστήριο "JoyFit" και τον γυμναστή κ. Κανελλίδη Νίνο.

Πληροφορίες - Εκδήλωση ενδιαφέροντος κ. Καρολίδης Α. : 6980922864