Ευχαριστήριο των παλαιμάχων Νάουσας για την βοήθεια στην οικογένεια του Χρ. Χατζηδάκη

Εκ μέρους του ΔΣ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Νάουσας και μετά το δυσάρεστο  γεγονός που συνέβη με τον άδικο χαμό του συμπαίκτη και μέλους των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Νάουσας  Χρήστου Χατζηδάκη θέλω να  ευχαριστήσω τα μέλη του σωματείου  άλλα και τους ανθρώπους που προσφέρθηκαν από μόνοι τους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα  και να συνδράμουν οικονομικά στην οικογένεια του. 

Ιδιαίτερα θέλω  να σταθώ στην προθυμία που έδειξαν πολλοί φίλοι και γνωστοί του Χρήστου από Νάουσα και Θεσσαλονίκη , ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και σωματεία της ΕΠΣ  Βεροίας με τα οποία είχε συνεργαστεί ο Χρήστος καθώς και τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Βεροίας με πρωτεργάτη τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Μαραγκό .

Ακόμη μια φορά στις δύσκολες στιγμές  το ποδόσφαιρο μας ενώνει  αποδεικνύοντας ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια που μεγαλώσαμε με αρχές και ήθος .   

Η προσπάθεια αυτή είναι σε εξέλιξη ακόμα ελπίζω στην συμμετοχή και άλλων ανθρώπων , είμαι σίγουρος ότι τα χρήματα δε μπορούν να διώξουν την θλίψη και τον πόνο που έφερε η απώλεια του θεωρώ χρέος μας να βοηθήσουμε προσδοκώντας  να ηρεμήσει η συνείδηση μας με αυτήν την μικρή βοήθεια που θα προσφέρουμε σε μια οικογένεια που έχει να παλέψει χωρίς τον στυλοβάτη της .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ 

Αλεξιάδης Μιχάλης