ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μπαράζ... παραιτήσεων στον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας!

Την παραίτησή της από την προεδρία της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας έκανε γνωστή με επιστολή της η κ. Αγγελική Κουμπίτσα, ενώ ακολούθησαν και άλλες παραιτήσεις!

Αναλυτικά:

Aνακοίνωση παραίτησης Προέδρου,

Μετά από μήνες προσπαθειών για την καλή πορεία της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστήρ Αγίας Βαρβάρας, ο κύβος ερίφθη.

Οι στόχοι και οι προσδοκίες μου για την εξέλιξη, βελτίωση και εξωστρέφεια μιας ομάδας με πολλές ελπίδες και προοπτικές, έπεσαν στο κενό. Το όραμα μας για δημιουργία μιας ομάδας που θα χαρακτηρίζονταν από οικογενειακό κλίμα μακριά από ίντριγκες και δολοπλοκίες δυστυχώς δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος.

Τα όσα βίωσα από τη θέση της προέδρου στην ολιγόμηνη θητεία μου στην ομάδα ,με οδήγησαν στην απόφαση της απομάκρυνσης μου από το τιμόνι του διοικητικού συμβουλίου και από την ομάδα γενικότερα. Έχοντας την ελπίδα ότι κάποιος άλλος στη θέση μου θα καταφέρει να ανατρέψει το κακό κλίμα μέσα και έξω από το γήπεδο υπέβαλλα σήμερα την παραίτησή μου στο Δ.Σ.

Μαζί μου αποχώρησαν και ο προπονητής Γιώργος Κουλακιωτης και όλοι οι συνεργάτες μου που είχαν ανακοινωθεί.

Κυρίες και κύριοι - και μέλη του Δ.Σ
Με μεράκι και πολύ διάθεση ανέλαβα πρόεδρος στη διοίκηση της ομάδας του Αγροτικού Αστήρ Αγίας Βαρβάρας που πέρυσι ανέβηκε ακόμη ένα σκαλί στην κατηγορία των ελληνικών ομάδων ποδοσφαίρου φτάνοντας Α Εθνική.

Από την πρώτη στιγμή φρόντισα να στελεχώσω την ομάδα με ένα σημαντικό επιτελείο ειδικών: Προπονητή, γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων, φυσικοθεραπευτή, διατροφολόγο και νομικό σύμβουλο προκειμένου να αναβαθμιστεί το προφίλ της ομάδας και να γίνει αντάξια των άλλων ομάδων της Α' κατηγορίας.

Η αναζήτηση στην ανεύρεση νέων χορηγών που θα βοηθούσαν στην διευκόλυνση της λειτουργίας της ομάδας ήταν πάρα πολύ δύσκολη . Παρόλα αυτά, με διαφανείς διαδικασίες, και πλήρης ενημέρωση της διοίκησης βρήκα χορηγούς και τακτοποίησα όλες τις λεπτομέρειες για την σταδιοδρομία της ομάδας στην Α Εθνική κατηγορία.

Επίσης φρόντισα να φέρω στην ομάδα παίκτριες για να στελεχώσουν το ρόστερ και να συμβάλλουν στην καλή πορεία της.

Λίγες ημέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και ενώ η ομάδα είχε την καθιερωμένη προπόνηση της Παρασκευής, δεχτήκαμε μαζί με τον προπονητή συνολική επίθεση για τις επιλογές μας από μια ομάδα παικτριών που κατά τη γνώμη μου μόνο αυθόρμητη δεν ήταν. Η αυθάδεια και η επιθετικότητα χωρίς ίχνος σεβασμού στράφηκε και σε βάρος του προπονητή ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ λοιδορήθηκε για τις επιλογές του.

Η κατάσταση έγινε έκρυθμη με τις συγκεκριμένες παίκτριες να μην ακούν τον προπονητή και να αρνούνται να προπονηθούν και μάλιστα να βάλλουν φραστικά σε βάρος συμπαικτριών τους που σεβάστηκαν τις οδηγίες του προπονητή.

Η κάκιστη αυτή εικόνα παρά τις προσπάθειες μας (προπονητών και εμού) για το αντίθετο συνεχίστηκε και τις επόμενες ημέρες και την Κυριακή που παίξαμε το φιλικό εναντίον της Καστοριάς η ομάδα ξεκίνησε με τις μικρές παίκτριες αποδεικνύοντας ότι ο προπονητής έκανε φανταστική δουλεία ,αφού η απόδοσή τους ήταν εξαιρετική .

Μετά από ώριμη σκέψη, καθώς θεωρώ ότι για να λειτουργήσει μια ομάδα χρειάζεται αν μη τι άλλο ομαδικό πνεύμα, σεβασμό, αξιοπρέπεια και εργατικότητα, στοιχεία που ευτυχώς υφίστανται στην πλειοψηφία των παικτριών άλλα δεν εντόπισα μέχρι σήμερα σε μια ομάδα αθλητριών έτσι αποφάσισα να δηλώσω την παραίτησή μου εγώ ως πρόεδρος, από το να απομακρύνω κάποιες παίκτριες από την ομάδα.

Πριν προχωρήσω στην υλοποίηση αυτής της απόφασης μου τακτοποίησα κάθε εκκρεμότητα προς την ομάδα και τους χορηγούς που θα παραμείνουν αλλά και σε αυτούς που θα αποχωρήσουν.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα που αγαπώ και καλή δύναμη στους ανθρώπους που θα την οδηγήσουν από εδώ και πέρα.

Με σεβασμό
ΚΟΥΜΠΙΤΣΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Η απόφαση μου ειναι οριστική και αμετάκλητη.