Αδιαφορία της Δημοτικής αρχής καταγγέλλουν τα Λευκάδια

Από την ομάδα των Λευκαδίων λάβαμε ανακοίνωση - κοινοποίηση προς την Ελληνική Αστυνομία, στην οποία αναφέρει την αδιαφορία-καθυστέρηση του Δήμου Νάουσας, για βελτιώσεις στο γήπεδο, μικρού οικονομικού κόστους, ώστε αυτό να είναι ασφαλές, για την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί κύριοι,

Έπειτα και παρά τις οχλήσεις και παρακλήσεις προς τον Δήμο Νάουσας να προβεί σε βελτιώτικές παρεμβάσεις (χαμηλού οικονομικού κόστους) στο γήπεδο της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στα Λευκάδια ενόψη της αγωνιστικής σεζόν 2020-2021 δυστυχώς δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση. Από την πλευρά μας δεν υπάρχει καμία διάθεση  επικοινωνιακής αντιπαράθεσης και εντυπώσεων με τον Δήμο Νάουσας στα έτσι και αλλιως στενά όρια που λειτουργεί αλλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ξεκινάει επισήμα το πρωτάθλημα, το γήπεδο δεν πληρεί 100% τους όρους ασφαλείας για την υγεία και αρτιμέλεια των ποδοσφαιριστών υπάρχει υπαρκτός και σημαντικός κίνδυνος τραυματισμού κάποιου ποδοσφαιριστή. Ποιός σε ενα τέτοιο υπαρκτο ενδεχόμενο θα έχει την ποινική ευθύνη με κίνδυνο να διωχθει και στα δικαστήρια εμείς ως διοικηση της ομάδας ή ο Δήμος Νάουσας για την αδιαφορία του απέναντι σε νεαρά παιδιά που θα αθλούνται παίζοντας ποδόσφαιρο;; Αν συμβεί το οτιδήποτε τι θα πούμε στους γονείς αυτών των παιδιών;;; Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να αναλάβουν της ευθύνες τους.

Εμείς αναλάβαμε την ομάδα για να δώσουμε κατα κάποιο τρόπο ζωή στο χωριό μας που ερημώνει και μαραζώνει μέρα με την μερα και όχι για να πάμε φυλακή. Με αίσθημα ευθύνης γνωστοποιούμε επισήμως και εγγράφως το όλο θέμα στο αστυνομικό τμήμα Νάουσας για να έχει γνώση και για να προστατεύτουμε νομικά εμείς οι ίδιοι σε κάθε ενδεχόμενο. Ο Δήμος Νάουσας έχει τον λόγο. Μήπως και εδω στην περιφέρεια σε έναν μικρό περιφερειακό δήμο ισχυει σε μικρογραφία ότι "Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα" Η εικόνα των δημοτικων διαμερισμάτων πλήν του μητροπολιτικού κέντρού αυτό καταδεικνυει. Τα χωριά του ενιαίου Καλλικρατικού Δήμου Νάουσας προσπαθούν να μείνουν ζωντανά χάρις μόνον τις φιλότιμες προσπάθειες των προέδρων των δημοτικών  διαμερισμάτων. Και εμείς εδω στα χωριά Δήμος Νάουσας είμαστε, είμαστε ακόμα ζωντανοί μην μας ξεχνάτε. Δημός Νάουσας δεν μπορεί να είναι μόνο η Νάουσα.

Μετά τιμης ο πρόεδρος του ΠΑΣ Λευκαδίων
Ιωάννης Γκότσης του Κων/νου και σύσσωμο το δοιηκητικο συμβούλιου του συλλόγου.