ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τετραπλό "χτύπημα" από τον Φίλιππο Μελίκης

Τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του ο Φίλιππος Μελίκης, λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Σε συμφωνία με τον 25χρονο πολυσύνθετο μέσο Θωμά Κιρτσογλου ήρθε η ομάδα μας. Ο Θωμάς αγωνιζόταν την περσινή περίοδο στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος και αναμένεται με την ποιότητα του να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας. Θωμά καλώς ήρθες στο Φίλιππο Μελίκης και σου ευχόμαστε υγεια και επίτευξη των στόχων μας.

Επέστρεψε στο Φίλιππο Μελίκης ο Γιώργος Παράσχος, μετά από μια χρονιά στη Δοξα Κυψέλης. Ο Γιώργος είναι γέννημα θρέμμα του Φιλίππου και είμαστε ευτυχείς που γύρισε στην ομάδα μας. Επισης, του ευχόμαστε να χαιρεται τη διάδοχο του, καθως η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Άλλες δύο προσθήκες πραγματοποιήθηκαν για την ομάδα μας. Παικτης του Φιλίππου είναι ο 15χρονος Θανάσης Σιγγουνας, που αποκτήθηκε από το ΝΠΣ Βέροια και θα στελεχώσει εκτός από το ανδρικό τμήμα και το νεοσύστατο τμήμα Κ16. Επισης, το πρώτο του δελτίο έκανε και ο 17χρονος Άγγελος Τσολαιδης, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.