ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σήμερα το βράδυ κρίνεται η τύχη του Ατρόμητου Διαβατού

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα στον Ατρόμητο Διαβατού, αφού θα αποφασιστεί αν θα πάρει μέρος η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΗ.

Μετά την παραίτηση της προέδρου Μαίρης Ταουλτζίδου και των συνεργατών της, παραδόθηκε η σφραγίδα του συλλόγου και όσα δελτία απέμειναν, στον αντιπρόεδρο Μάκη Μεληκιώτη, ο οποίος παλεύει τον τελευταίο καιρό μόνος του για να δημιουργηθεί ένα νέο διοικητικό σχήμα (έστω και τυπικά), ώστε η ομάδα να δηλώσει τουλάχιστον συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και ας μην κατέβει να αγωνιστεί. Έτσι, θα γλιτώσει μια κατηγορία και του χρόνου θα παίξει στην Β' ΕΠΣΗ, ενώ διαφορετικά και σε περίπτωση που φέτος δεν δηλώσει συμμετοχή (η προθεσμία είναι έως αύριο το μεσημέρι), τότε θα αναγκαστεί την επόμενη χρονιά να αγωνιστεί στη Γ' κατηγορία!

Σήμερα το βράδυ θα κριθεί η τύχη των προσπαθειών που έγιναν, σε μια τελευταία συνάντηση που θα γίνει με πρωτοβουλία του Μάκη Μεληκιώτη, ώστε να μαζευτούν 5-6 άτομα και να τον πλαισιώσουν στη νέα διοίκηση, κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο!