ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέες ανανεώσεις στο Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας

Τρεις ακόμη ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Αναλυτικά:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση του Σταύρου Κελεσίδη ο οποίος από τον Ιανουαρίου του 2016 μέχρι και σήμερα ανήκει στην ομάδα μας. Ο εμπειρος Μεσοεπιθετικός Σταυρος Κελεσιδης.
Φέτος είναι πανέτοιμος με την εμπειρία του καθως έχει αγωνιστή σε ομαδες Γ εθνικής να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στον στόχο της! Ο προεδρος κ Ανδρέας Καλαϊτζίδης και Δ.Σ του εύχεται υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια!»

Ο προεδρος κ.Ανδρεας Καλαιτζιδης και το Δ,Σ του συλλογου μας ειναι στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσει την παραμονη του Θωμα Μουστακα και του Αλεξανδρου Παπουλιδη.

Ο Θωμας Μουστακας γεν. 26-05-2002 εχει αγωνιστεί στην ακαδημια : Νηρεας, Κ15 Βεροιας, ακαδημια Μακεδονας, στην ομαδα του Απολλων Νεας Λυκογιαννης και για δευτερη συνεχομενη χρονια θα αγωνιστεί στην ομαδα του Μεγα Αλεξανδρου Αγιας Μαρινας.

Ο Αλεξανδρος Παπουλιδης γεν13-05-2002 εχει αγωνιστεί: Α.Ε.Π, Κ15 Βεροιας, Ακαδημια Μακεδονας, στην ομαδα του Απολλων Νεας Λυκογιαννης και για δευτερη συνεχόμενη χρονια θα αγωνιστεί στην ομαδα του Μεγα Αλεξανδρου Αγιας Μαρινας.

Ο συλλογος μας τους ευχεται υγεια, αγαπη, μια χρονια με πολλες επιτυχιες και χωρις τραυματισμους! Τους ευχομαστε να κανουν τα ονειρα τους πραγματικοτητα και καποια στιγμη η ποδοσφαιρικη τους στοχοι να εκπληρωθούν και να φτασουν πολυ ψηλα γιατι το αξιζουν!