Ο Γ. Κουλακιώτης στον πάγκο της γυναικείας ομάδας της Αγ. Βαρβάρας

Την πρόσληψη του Γιώργου Κουλακιώτη για την θέση του προπονητή, ανακοίνωσε ο Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας, μετά την αποχώρηση του Αντώνη Παπατζίκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας βρίσκετε στην ευχαριστεί θέση να σας ανακοινώσει , ότι προπονητής της γυναικείας ομάδας μας από σήμερα και για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ,θα είναι ο κ. ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τους μικρούς της Βέροιας,μετά τους ερασιτέχνες και σε ηλικία 17 χρονών στην πρώτη ομάδα της Βέροιας στην Β εθνική παιζωντας 3,5 χρόνια και ανεβάζοντας την ομάδα στην Α εθνική. Στα 20 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του ,παίρνοντας μεταγραφή στον ΠΑΟΚ όπου και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 2001. Στη συνέχεια έπαιξε 3.5 χρόνια στην Καλλιθέα και από ένα χρόνο στον πανθρακικο, αγροτικό αστέρα Ευόσμου και Μακεδονικό.

Με τις μικρές εθνικές ομάδες είχε τις εξής διακρίσεις : 3ος στους μεσογειακους αγώνες του Μπάρι, 3ος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα έως 21 ετών και 2ος στο πανευρωπαϊκό έως 23 ετών, επίσης έχει βραβευτεί από τον υπουργό αθλητισμού στους 100 καλύτερους αθλητές της Β. Ελλάδος.

Η δήλωση του προπονητή:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πρόεδρο και γενικά την διοίκηση της γυναικείας ομάδας της Αγίας Βαρβάρας αλλά και τις παίκτριες για την εμπιστοσύνη και τα καλά τους λόγια για το πρόσωπο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι προπονητής της ομάδας στην Α εθνική και θα προσπαθήσω να μεταδώσω τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου επάνω στο ποδόσφαιρο στα κορίτσια. Γνωρίζω πολύ καλά ότι η άνοδος στην Α εθνική ήταν εδώ και πολλά χρόνια όνειρο για την ομάδα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου. Από εδώ και πέρα χρειάζεται να παραμείνει το καλό οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και φυσικά να δουλέψουμε πολύ σκληρά στην προετοιμασία για να είμαστε ανταγωνιστικοι στα δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και γι αυτό θα δουλέψουμε σκληρά.