ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Λύση συνεργασίας με Τσακαλίδη στο Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας

Την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Τάκη Τσακαλίδη ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Μέγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας και ο Πρόεδρος Ανδρέας Καλαϊτζίδης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον προπονητή Τάκη Τσακαλίδη για την λύση της συνεργασίας και για τις πολύτιμες υπηρεσίες που μας προσέφερε την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, για μια πετυχημένη χρόνια με την κατάκτηση της 4ης θεσης.

Είμαστε τυχεροί και ευγνώμων για το διάστημα το οποίο εργάστηκε στον σύλλογο μας. Μας μετέφερε την πλούσια εμπειρία και την τεχνογνωσία του που κατέχει από την πολυετή προπονητική εμπειρία του από μεγάλες ομάδες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στις οποίες εργάστηκε.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΣ

Η διοίκηση του Μέγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας και ο πρόεδρος Ανδρέας Καλαϊτζίδης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον πρώην γραμματέα του ερασιτεχνικου τμήματος και μέλος της διοικούσας Επιτροπής της ποδοσφαιρικης Ακαδημίας του χωριου μας Θωμά Χατζή για την πολυτιμη προσφορα του στο συλλογο τα τελευταία 5 χρόνια.

Η αποχώρηση του Θωμά Χατζή είναι ξεκάθαρα λόγο της μετάθεσης του για επαγγελματίκους λόγους.

Του ευχόμαστε καλή επαγγελματίκηεεπιτυχία και τον περιμενουμε να γυρίσει γρήγορα κοντά στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας