ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αποχώρηση Πέιου από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας

Την αποχώρησή του από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας, έπειτα από 4 χρόνια, έκανε γνωστή ο προπονητής Φίλιππος Πέιος.

Αναλυτικά:

Ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό ταξίδι 4 ετών στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας ήρθε η ώρα να κλείσει, Προσωπικοί και κυρίως επαγγελματικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω. Ήταν μια υπέροχη διαδρομή, που θέλω να πιστεύω πως μας έκανε όλους σοφότερους και πιο γεμάτους σαν μέλη μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και ως ανθρώπους. Κάνοντας την ποδοσφαιρική αυτοκριτική διαπιστώνω πως η μη επάνδρωση αγωνιστικών τμηματων Κ16-Κ14 του Μέγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας για συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ για την σεζόν 1999-20 αλλά και μη λύση σταθερής βάσης όσον άφορά το γηπεδικό βαραίνει προσωπικά έμενα.

Ως προπονητής τα τελευταία 4 χρόνια θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά και τους γονείς της Ποδοσφαιρικης ακαδημίας Μέγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας .Θεωρώ ότι όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μια αρμονική και διακριτή σχέση, δημιουργώντας μια Ακαδημία που στα επίπεδα ενός χωριού ήταν σε πολύ καλά επίπεδα .

Θέλω να ευχαριστήσω τον προεδρο κ Καλαιτζίδη Ανδρέα που μου έδωσε όλα τα εχέγγυα για την λειτουργία της Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας Θα ήμουν αχάριστος να μην ευχαριστήσω τον ΄΄ακρογωνιαίο λίθο ΄΄ αυτής της προσπάθειας αλλά και την βοήθεια προς το πρόσωπο μου τον κ Χατζή Θωμά.

To Ευχαριστώ μου σε εν μεγάλο άνθρωπο φίλο και συνεργάτη μου Μπάμπη Σπυριδωνίδη. Όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλεξανδρος Β. Αργυρόπουλο, Γ Αγγελιδη,Νίκο Δημοσθένους, Αντ. Λυμούση οπως και της διοικήσεις και υπεύθυνους όλων των Ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Πολλές φορές μπορεί κάποιους ανθρώπους να τους γνωρίζεις χρόνια και να μην τους έχεις μάθει πότε τους 3 μήνες που ήμουν στο ερασιτεχνικο σεζόν 2020 είχα την τύχη να συνεργαστώ με ένα καταξιωμένο προπονητή και να πάρω πολλα πράγματα τον κ Τακη Τσακαλίδη οι γνώσεις η εργατικότητα και η ποδοσφαιρική οργάνωσή του είναι εγκυκλοπαίδεια .Μαζί με τον κόουτς είχα την τύχη και τιμή να είμαι μαζί με τον καλύτερο γνώστη του ποδοσφαιρου του Νομού Ημαθίας τον κ Γερουλίδη Κώστα και τώρα να είμαστε φίλοι.

Πέιος Φίλιππος