ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ήρθε η δικαίωσή τους μετά από 25 χρόνια!!!!

Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια, ήρθε επιτέλους η δικαίωση για κάποιους ανθρώπους, που είχαν τις τύχες του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου στα χέρια τους.

Πρόκειται για τα μέλη του τελευταίου, πριν την Καραμελίδη εποχή, Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΠΣΗ, επικεφαλής του οποίου ήταν ο γνωστός γιατρός Γιάννης Μουρτζίλας. Άνθρωποι γνωστοί και επώνυμοι στην Ημαθιώτικη κοινωνία, όχι μόνο ποδοσφαιρικά, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια που εκκρεμούσε η έκδοση της τελεσίδικης απόφασης (πήγαινε από αναβολή σε αναβολή), έφεραν επάνω τους το βάρος μιας άδικης και μεθοδευμένης επίθεσης, από τον μετέπειτα πρόεδρο της ΕΠΣΗ Γιώργο Καραμελίδη.

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη, περίμεναν όλα αυτά τα χρόνια την τελική δικαίωσή τους, η οποία έστω και με μεγάλη καθυστέρηση ήρθε προχθές 3/6, με την περιπέτειά τους και επίσημα - πανηγυρικά να παίρνει τέλος, καθώς έχουν πλέον στα χέρια τους την τελεσίδικη, με αριθμό 1014/20 απόφαση του τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία απορρίφθηκε επί της ουσίας η εις βάρος τους αγωγή της ΕΠΣΗ.

Επί της ουσίας, επρόκειτο για υπεξαίρεση 35 εκ. δραχμών από την τότε υπάλληλο της ΕΠΣΗ, που ενώ η διοίκηση Καραμελίδη γνώριζε ότι ουδεμία συμμετοχή είχαν σε αυτή την πράξη ο Γιάννης Μουρτζίλας και τα άλλα μέλη του Δ.Σ., εντούτοις στράφηκε εναντίον τους, τόσο σε ποινικό, όσο και σε αστικό επίπεδο, με κίνδυνο, πέραν από την ηθική τους διαπόμπευση και για την απώλεια της ατομικής τους περιουσίας.

Νομικός τους παραστάτης και ο άνθρωπος που σήκωσε όλα αυτά τα χρόνια το βάρος και την ευθύνη αυτής της πολύκροτης υπόθεσης, ήταν ο γνωστός Βεροιώτης δικηγόρος Γιάννης Ακριβόπουλος, ο οποίος ποτέ του δεν είχε καμία αμφιβολία για την τελική έκβαση της υπόθεσης και την πλήρη δικαίωση του Γιάννη Μοτρτζίλα, των μελών του Δ.Σ. Μιχάλη Σακκαλή, Βαγγέλη Δάρλα, Παντελή Κυριαζόπουλο, Ηλία Φωτιάδη. Με την ίδια απόφαση δικαιώθηκε και το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής Αντώνης Κορωνάς, ενώ απομένει, μόνο η τυπική διεκπεραίωση και του άλλου μέλους της εξελεγκτικής επιτροπής Θανάση Τόσκα.