Αιχμηρή ανακοίνωση από τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων

Την αγανάκτησή του για την απόφαση της ΕΠΟ να αναδειχτούν οι κυπελλούχοι των Ενώσεων μέσω κλήρωσης, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ, όσον αφορά την ανάδειξη του κυπελλούχου μέσω κλήρωσης και χωρίς φυσικά να επιρρίπτουμε καμία ευθύνη στην Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ, νιώθουμε έντονα την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια την αγανάκτησή μας γι' αυτην την απόφαση. Διότι, όχι μόνο προσβάλλει τους κόπους των ποδοσφαιριστών μας, αλλα και την ιστορία της ομάδος μας.

Ολα αυτά τα χρόνια με την ενασχόλησή μας με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το μεγάλο μας κίνητρο ηταν τα έντονα συναισθήματα της χαράς μέσω της νίκης, αλλα και της απογοήτευσης μέσω της ήττας. Όλα αυτά όμως τα ζούσαμε μεσα στον αγωνιστικό χώρο, εντός των τεσσάρων γραμμών και 90’ αγωνίας και εναλλαγής συναισθημάτων, πράγμα που φέτος με την θλιβερή σας αυτή απόφαση δεν θα εχουμε την ευκαιρια να το ζήσουμε!!!

Κύριοι της ΕΠΟ, δεν είμαστε διατεθειμένοι να κερδίσουμε ή να χάσουμε κανενα τίτλο στην κλήρωση του «τζόκερ» ή να ρίξουμε στα ζάρια τις προσπάθειες και τους κοπους των παικτών μιας ολόκληρης χρονιάς, γιατι εσεις δεν ειστε ικανοί να διεξάγετε τα παιχνίδια τον Σεπτέμβριο και μεσα στους αγωνιστικούς χώρους όπως αρμόζει.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας και με την συμπαράσταση όλου του χωριού, αποφασίζουμε με μεγαλη μας λύπη αλλα με τεραστιο σεβασμό απέναντι στην ιστορία της ομάδος μας που εχει μάθει να διεκδικεί τίτλους μεσα στους αγωνιστικούς χώρους, την αποχή μας απο οποιαδήποτε τετοια ειδους διαδικασία.

Υ.Γ. Θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Πλατεως για την πορεια και την πρόκρισή της στο τελικό της Ε.Π.Σ. Ημαθίας 2019-2020, όπου θα μας έβρισκε αντίπαλους μεσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με τιμή το διοικητικό συμβούλιο του ΜΕΓΆΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ