ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στο Κιλκίς με δράστη τον "Γκόγκιτς"!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε το απόγευμα της Τετάρτης (14/05) ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην Κρηστώνη του νομού Κιλκίς.

Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με 4-1 της τοπικής ομάδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία και φιγουράρουν πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας του τρίτου ομίλου.

Χατ τρικ για την ομάδα του Πασχάλη Μπρατάνη σημείωσε ο συνήθης ύποπτος Γιώργος Κίτσας (Γκόγκιτς) με τέρματα που πέτυχε στο 28ο, 58ο και 63ο λεπτό, ενώ το τέταρτο γκολ σημείωσε στο φινάλε του αγώνα ο Ζωγράφος. Στο 79' οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει σε 3-1 με τον Νικολαϊδη.

Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι, για τον ΠΑΟΚ ο Κίτσας Αθ. στο 46' και για την Κρηστώνη ο Νικολαϊδης στο 52', ενώ η ομάδα της Αλεξάνδρειας τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Κίτσα Κώστα στο 85'.

ΚΡΗΣΤΩΝΗ: Κυριακίδης, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, Δασκάλου, Κεσίδης, Παπάκης, Ιωαννίδης Γ., ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (68’ Ιωαννίδης Δ.), Πότκας, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Παυλίδης (46’ Νικολαϊδης), Αλμανίδης.

ΠΑΟΚ ΑΛ.: ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Λαδάς Δ. (82’ Κίτσας Ελ. του Δ.), Κίτσας Ελ. του Π., Νουσιόπουλος, ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ, Κίτσας Αθ. (86’ Κίτσας Κ.), Πατατούκας (72’ Μουρατίδης), ΚΙΤΣΑΣ Γ., ΖΩΓΡΑΦΟΣ, Κίτσας Π., Τζέπης.

Στο άλλο ματς της ημέρας ο Απόλλων Αρναίας νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό Γαλατάδων.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 4
2. Απόλλων Αρναίας 4
3. Ολυμπιακός Γαλατάδων 1
4. ΠΑΟΚ Κρηστώνης 1

Αποστολή Κρηστώνη: Μάκης Σαπουνόπουλος