ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΗΡΕΑΣ Βέροιας: Με προπονητή τον Λυμούση για τη νέα σεζόν!

Πριν τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των τμημάτων της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ, ο κ. Σαφαρίκας Ιωάννης, κινήθηκε τάχιστα κα ήρθε σε διαπραγματεύσεις με τον ενωσιακό προπονητή κ. Λυμούση Αντώνιο, με τον οποίον συμφώνησαν να είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας του ΝΗΡΕΑ, που ως γνωστόν από την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-15 θα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Παράλληλα ο νέος πλέον τεχνικός του ΝΗΡΕΑ θα παραμείνει προπονητής και στις Μικτές ομάδες του Νομού μας, όπου για 4η χρονιά ο πρόεδρος κ. Καραμελίδης του ανανεώνει την ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία, καθώς είναι σε όλους γνωστό ότι επί της θητείας του η ΕΠΣ Ημαθίας κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μικτών ομάδων με το τμήμα των Παίδων, ενώ πέρσι με την Μικτή ομάδα Νέων, επελέγη από την ΕΠΟ προπονητής της Βόρειας Ζώνης, όπου τελικά οδήγησε την ομάδα στα τελικά, για να χάσει το τρόπαιο στην διαδικασία των πέναλτι.

Επίσης, υπό την καθοδήγησή του, σε κάθε αγωνιστική περίοδο μία τουλάχιστον ομάδα από τα τρία τμήματα της ΕΠΣ Ημαθίας, παίρνει πρωτιά σε επίπεδο Νομών. Αξιοσημείωτο δε για τον Νομό μας κάθε χρόνο η εκπροσώπηση των Μικτών Περιφερειακών ομάδων και Ζωνών με πολλά ποδοσφαιρικά ταλέντα, άξιο αναφοράς από πολλούς ποδοσφαιρικούς κύκλους της καλής και οργανωμένης δουλειάς στις Μικτές ομάδες.

Ο κ. Λυμούσης εργάστηκε για πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομής του ΜΑΚΕΔΟΝΑ, καθώς και στις Ακαδημίες της ΑΕΠ Βέροιας, Ακαδημίας Βέροιας και Αγ. Γεωργίου. Υπήρξε προπονητής στην ομάδα Νέων της Βέροιας στην Football League και πέρασε για κάποιο χρονικό διάστημα από τις ομάδες της Καβάσιλας, της Στενημάχου, της Μαρίνας και πρόσφατα του Αγ. Γεωργίου.

Σύμφωνα πάντα με επίσημες πληροφορίες, ο ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης, είχε και άλλες προτάσεις τις οποίες απέρριψε, για να συνεργαστεί τελικά με τον ΝΗΡΕΑ Βέροιας, θέτοντας ως προτεραιότητα, την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στην κατηγορία της, με ποδοσφαιριστές που θα έχουν όραμα και στόχο μέσα από συγκεκριμένες προπονητικές διαδικασίες να παίξουν ελκυστικό ποδόσφαιρο, υψηλών επιδόσεων και αξιώσεων προκειμένου να ανέβουν ποδοσφαιρικά. Πρόκειται άλλωστε για μία ομάδα με εξαιρετικές προοπτικές και όλες τις προϋποθέσεις για διακρίσεις τόσο σε επίπεδο παικτών όσο και αθλητικών υποδομών και περιβάλλοντος άθλησης και εξάσκησης. 

Καλή αρχή και αποδοτική συνεργασία ευχόμαστε!