ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η θρυλική Ferencvaros της Ουγγαρίας φιλοξενείται στα Τρίκαλα!

Μετά την υπέροχη 4ήμερη εκδρομή του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων στη Βουδαπέστη, πλησιάζει η μέρα που θα φιλοξενήσει στα Τρίκαλα την ομάδα των βετεράνων ποδοσφαιριστών της ιστορικότερης ομάδα της Ουγγαρίας, της θρυλικής Ferencvaros, το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου.

Όπωσδήποτε μια λαμπρή σελίδα στην 50χρονη ιστορία της ομάδας των Τρικάλων και φυσικά μια γιορτή για το χωριό της Ημαθίας.
 
Στο διάστημα της παραμονής της στα Τρίκαλα η αποστολή της Ferencvaros, εκτός όλων των άλλων που περιλαμβάνει η φιλοξενία, θα αγωνιστεί σε ένα σπουδαίο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'', ένα ημίχρονο με την σημερινή ομάδα και ένα ημίχρονο με την ομάδα των βετεράνων ποδοσφαιριστών της.
 
Η διήμερη παραμονή και φιλοξενία της αποστολής της Ferencvaros στα Τρίκαλα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το βράδυ με μια όμορφη εκδήλωση, που θα οργανωθεί προς τιμή τους και στην οποία θα συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές της σημερινής ομάδας, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και όσοι φίλοι και φίλες της ομάδας το επιθυμούν.