ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θεοδοσιάδης: "Απομένει άλλος ένας... ημιτελικός και δύο τελικοί" - Κερλίδης: "Ήμασταν ανταγωνιστικοί"

Μετά την λήξη του επαναληπτικού ημιτελικού αγώνα για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας, μεταξύ της ΒΕΡΟΙΑΣ και του ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ (διαβάστε εδώ), οι προπονητές των δύο ομάδων Σάκης Θεοδοσιάδης και Γιάννης Κερλίδης έκαναν στο kerkidasport.gr τις παρακάτω δηλώσεις:

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (ΒΕΡΟΙΑ):

"Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη, η οποία μας οδηγεί στον τελικό. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που ήταν ανταγωνιστική και στα δύο παιχνίδια και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον αντίπαλο.

Για εμάς το πρωτεύον ήταν να περάσουμε στον τελικό και αυτό έγινε. Από σήμερα το μυαλό μας είναι στο ματς της Κυριακής με τα Κύμινα, στόχος είναι το πρωτάθλημα και εκεί θα επικεντρωθούμε.

Αγωνιστήκαμε και πάλι με παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, ώστε στα επόμενα δύο παιχνίδια όποιοι χρειαστούν να είναι σε εγρήγορση. Θέλαμε από την άλλη να προστατεύουμε και κάποιους παίκτες για το ματς που ακολουθεί την Κυριακή.

Ήταν ένα ματς που θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολο από την αρχή, όταν χάσαμε πολλές ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ, όμως τελικά αυτό δεν κατέστη εφικτό. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, δημιουργήσαμε φάσεις και τελικά πήραμε αυτό που θέλαμε, την πρόκριση στον τελικό, γιατί είμαστε η ΒΕΡΟΙΑ.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια, απομένει άλλος ένας... ημιτελικός (σ.σ. την Κυριακή με τα Κύμινα) και δύο τελικοί σε πρωτάθλημα και κύπελλο".

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΛΙΔΗΣ (ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ):

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και στα δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης. Έδειξαν ότι ήταν ένας πάρα πολύ καλός αντίπαλος και οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τα παιχνίδια είδαν δύο ομάδες που ήταν απόλυτα ανταγωνιστικές.

Σίγουρα η ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται σε άλλο επίπεδο από εμάς και θέλω να της δώσω συγχαρητήρια για την πρόκριση στον τελικό και να ευχηθώ να πάρει το πρωτάθλημα και το νταμπλ.

Βέβαια, το γεγονός ότι η πρόκριση κρίθηκε από ένα γκολ που θα θέλαμε να ήταν κάπως διαφορετικό, δεν μειώνει την αξία της νίκης της ΒΕΡΟΙΑΣ, που ήταν δίκαιη.

Εμείς συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα και τα παιδιά θα πρέπει να καταλάβουν ότι είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικοί ακόμα και με ομάδες επιπέδου μιας πρωταθλήτριας της Γ' Εθνικής".