ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δυο παίκτες του «Νηρέα Βεροίας» στη Manchester United

Η ποδοσφαιρική ακαδημία του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ Βέροιας έχει αποδείξει ότι μπορεί να εκπαιδεύσει και να προωθήσει παίκτες που περνούν τα δοκιμαστικά τεστ μεγάλων ομάδων και χρησιμοποιούνται για τη στελέχωση σημαντικών ομάδων σε κάθε αγωνιστική περίοδο. Στους παίκτες του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ Βέροιας που "ανακαλύφθηκαν" από τους κυνηγούς ταλέντων συγκαταλέγονται πλέον και ο Πατσιαβούρας Μιχάλης και ο Ντουμάνης Πάρης.

Συγκεκριμένα, ο Πατσιαβούρας Μιχάλης με ημερομηνία γέννησης τις 03/08/1999, έχει αποδείξει ότι μπορεί να αγωνίζεται και στις 3 θέσεις της επίθεσης (αριστερός – δεξιός ακραίος και σέντερ φορ) με πολύ καλά αποτελέσματα. Ο Μιχάλης ανήκει από πολύ μικρή ηλικία στο δυναμικό της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Νηρέα Βεροίας ενώ εδώ και 3 χρόνια είναι βασικό στέλεχος της μεικτής παίδων και νέων της ΕΠΣ Ημαθίας με τις οποίες έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ακολουθώντας τη συστηματική και μεθοδική προπόνηση που επιτελείται σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας- από μπαμπίνι μέχρι το ανδρικό- και μέσα από ένα ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα πάνω στο οποίο έχει εργαστεί με μεγάλο ζήλο και όρεξη όλα αυτά τα χρόνια ο Πατσιαβούρας εμφανίζεται να έχει κατακτήσει το ιδανικό προφίλ του σύγχρονου παίκτη. Η ταχύτητα, η αγωνιστική ευφυΐα, η πολύ καλή τεχνική, η εξαιρετική επιτάχυνση, η ιδιαίτερη ικανότητα στο 1v1 και το σκοράρισμα είναι μερικά από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νεαρού.

Στα δοκιμαστικά που πραγματοποίησε στην Θεσσαλονίκη αυτόν τον μήνα η ¨UK Trials Hellas¨ οι άνθρωποι της Manchester United εντυπωσιάστηκαν τόσο από την αγωνιστική παρουσία του στα παιχνίδια τακτικής όσο και από τις επιδόσεις του στα εργομετρικά τεστ πεδίου που πραγματοποίησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Αποτέλεσμα τις συνολικής του εικόνας ήταν οι άνθρωποι των θρυλικών ¨Κόκκινων Διαβόλων¨ να του δώσουν το εισιτήριο για να μεταβεί στην Αγγλία (για μία εβδομάδα), στις 12 Απριλίου για περαιτέρω αξιολόγηση από τους προπονητές των αναπτυξιακών ηλικιών και του τεχνικού διευθυντή της United.

Ο 2ος παίκτης που κατόρθωσε να πάρει το εισιτήριο για το ¨Μεγάλο Νησί¨ είναι ο Ντουμάνης Πάρης. Ο Πάρης με ημερομηνία γέννησης τις 30/10/2000, αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου αλλά μπορεί να αγωνιστεί με εξαιρετικές επιδόσεις και ως ακραίος και ως αν φορ.

Ο ταλαντούχος παίκτης έχει κυριολεκτικά γαλουχηθεί από τα 5 του χρόνια στην ποδοσφαιρική Ακαδημία του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ Βέροιας συμμετέχοντας συστηματικά στις προπονήσεις του κάθε τμήματος του. Ιδιαίτερα φέτος, ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την προετοιμασία του με το ανδρικό τμήμα του ¨Νηρέα Βεροίας¨ στις 25 Ιουλίου ακολουθώντας ένα ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες του και πολύ απαιτητικό πρόγραμμα εκγύμνασης στο οποίο και ανταποκρίθηκε πλήρως!

Αποτέλεσμα τις συνολικής δουλειάς και του αστείρευτου ταλέντου που διαθέτει ο Πάρης είναι και η συμμετοχή του στην Μικτή παίδων της ΕΠΣ Ημαθίας εδώ και 2 χρόνια καθώς και η κλήση του και η συμμετοχή του στη βασική ενδεκάδα της Μικτής της 3ης περιφέρειας με εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Στα δοκιμαστικά που πραγματοποίησε τον προηγούμενο μήνα η ¨UK Trials Hellas¨ στην περιοχή των Γιαννιτσών οι σκάουτερ της Manchester United επέλεξαν τον Πάρη και ακόμη ένα ποδοσφαιριστή από την περιοχή της Θεσσαλονίκης ανάμεσα από εκατοντάδες παιδιά που δοκιμάστηκαν στη διάρκεια μίας εβδομάδας.

Στα αγωνιστικά παιχνίδια και μέσα από εξαντλητικά τεστ πεδίου που πραγματοποιήθηκαν ο Πάρης εντυπωσίασε τους ανθρώπους τις United με αποτέλεσμα να τον καλέσουν για μία εβδομάδα (στα μέσα Απριλίου) στις εγκαταστάσεις της ¨Manchester¨ στην Αγγλία για περαιτέρω αξιολόγηση.

Ο προπονητής του, Σιαφαρίκας Γερμανός, δηλώνει ότι τον Πάρη- είτε πρόκειται για προπόνηση είτε για παιχνίδι- απολαμβάνει κανείς να τον βλέπει να αγωνίζεται για το πολύ ιδιαίτερο στυλ που διαθέτει, την απίστευτη τεχνική του, για το μεστό παιχνίδι του σαν να πρόκειται για ολοκληρωμένο παίκτη και για το πόσο γρήγορα και ιδανικά αφομοιώνει τα τακτικά στοιχεία που διδάσκεται κατά την διάρκεια των προπονήσεων.

Ευχή όλων μας είναι οι 2 νεαροί ποδοσφαιριστές να κοσμήσουν τα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας της χώρας μας ή ακόμη και των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης και να αγωνιστούν με ήθος, συνέπεια αλλά και εντυπωσιακές επιδόσεις!