ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Βάφτηκε" πράσινο το ντέρμπι! (video)

Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, μετά τη νίκη του στο ντέρμπι της εμβόλιμης 21ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας.

Οι "πράσινοι" επικράτησαν με 2-1 της Νάουσας (με το ίδιο σκορ που την κέρδισαν και πριν μια βδομάδα για το κύπελλο) και την προσπέρασαν στην βαθμολογία, μένοντας με αξιώσεις στο κυνήγι της πρώτης θέσης, ενώ από την πλευρά τους οι "κυανόλευκοι" έμειναν τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με δύναμη, πάθος και λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ενώ σίγουρα οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων επηρεάστηκαν από τον δυνατό αέρα που επικρατούσε.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37' όταν ο Ζησόπουλος έβγαλε παράλληλη σέντρα από αριστερά και ο επερχόμενος Παρσόπουλος με δυνατό πλασέ νίκησε τον Νομικό γράφοντας το 1-0.

Πριν το γκολ έγινε δύο φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρήθηκαν οι "πράσινοι". Στο 25' μετά από ωραία πάσα του Κουκουράκη, ο Παρσόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον βοηθό να υποδεικνύει τον σκόρερ σε αντικανονική θέση, ενώ πέντε λεπτά αργότερα τα Τρίκαλα ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Λίτσι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να διατάσει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 48' όταν ο Κιρκιλιανίδης έβγαλε με ωραία προσπάθεια τον Παρσόπουλο σε θέση βολής και αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.

Η απάντηση των Ναουσαίων ήρθε δύο λεπτά αργότερα, με τον Σωκράτη Λαμπριανίδη να εκτελεί φάουλ έξω λίγο από την περιοχή και με σουτ - κεραυνό να στέλνει τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια να καρφωθεί στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, μιας και οι Τρικαλινοί είχαν κλείσει καλά όλους τους διαδρόμους, κρατώντας τελικά το υπέρ τους σκορ μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μελτζανίδης με βοηθούς τους Παρασίου και Χαλατζιούκα.

ΤΡΙΚΑΛΑ: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΤΑΝΑΣΟΦ, ΤΖΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (85' Βλάχος), ΤΣΙΡΙΔΗΣ, ΠΕΪΚΟΣ, ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ, ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ (90' Αθανασιάδης), ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ (90' Αναδολού), ΠΑΡΣΟΠΟΥΛΟΣ (82' Ανδρίτσος), ΛΙΤΣΙ.

ΝΑΟΥΣΑ: Νομικός, ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΙΔΗΣ, Αθανασιάδης, Λαφάρας, ΤΟΣΙΟΣ (59' Μαντώς), Δασκαλάκης, Κερμανίδης (75' Παπακωνσταντίνου), Νίρλας, Λαμπριανίδης, Καραγιάννης.