ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκησε την Χαρίεσσα και έπιασε κορυφή ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Χωρίς να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια ο ΠΑΟΚ, παίζοντας στο Δημοτικό στάδιο της Αλεξάνδρειας, νίκησε με το ευρύ 5-1 την Χαρίεσσα, οι παίκτες της οποίας παρουσιάστηκαν φανερά επηρεασμένοι από τον θάνατο προ 10μέρου του 17χρονου συμπαίκτη τους Χρήστου Πετρίδη.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με αυτογκόλ του Βουλγαρόπουλου στο 21ο λεπτό, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στους "ασπρόμαυρους"!

Στο 23' ο Β. Κούκλας ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Βεζυριανόπουλος έβαλε σε θέση οδηγού τον ΠΑΟΚ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και στο 57' ο Αργυρόπουλος έγραψε το 3-1, ενώ στο 64' ο ίδιος παίκτης έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 80' ο Πετράι, ενώ δοκάρι (οριζόντιο) είχε για τους γηπεδούχους ο Αργυρόπουλος.

Η διαιτησία του Κοζανίτη Γεωργιάδη ήταν πολύ καλή.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ.: Χατζημιχαήλ, Κούκλας Β., Κίτσας Λ., Μπουκλάς Γ. (66' Καρατάσος), Κούκλας Α., Ζωγράφος, Φωτιάδης (66' Πέτκος), Πετράι, Αργυρόπουλος, Βουλγαρόπουλος (46' Κίτσας Γ.), Βεζυργιαννόπουλος.

ΧΑΡΙΕΣΣΑ: Ηλιάδης, Πίττος, Γιαννακός, Δελητζάκης, Ανάδος, Μπάμπος, Ίντος, Αμπαρλής, Τηλκερίδης, Σαρακατσάνος, Διτσόλας (35' λ.τ. Ντάντος).

* Ανθοδέσμη και λουλούδια στην φανέλα με το Νο 5 του αδικοχαμένου Πετρίδη, που βρισκόταν στον πάγκο της Χαρίεσσας εναπόθεσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

* Μετά την επίτευξη του γκολ της ισοφάρισης, ο 16χρονος Κούκλας Β. που το πέτυχε, έτρεξε στο σημείο που ήταν η φανέλα του Πετρίδη και την φίλησε. Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ, με τον 17χρονο Πετρίδη ήταν συμπαίκτες στις Μικτές της ΕΠΣΗ.

Βασίλης Κωστόπουλος