ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α' ΕΠΣΗ: Πήραν το ντέρμπι τα Τρίκαλα, δίδυμο στην κορυφή!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της εμβόλιμης 21ης αγωνιστικής, στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι "πράσινοι" επικράτησαν με 2-1 της Νάουσας (με το ίδιο σκορ που την κέρδισαν και πριν μια βδομάδα για το κύπελλο) και την προσπέρασαν στην βαθμολογία, μένοντας με αξιώσεις στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Από την άλλη πλευρά οι "κυανόλευκοι" έμειναν τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Δίδυμο έχουμε πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού το Ροδοχώρι αναδείχθηκε ισόπαλο 2-2 στην δυνατή έδρα του Μακροχωρίου, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις (!), κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και με την άνετη νίκη του (5-1) επί της Χαρίεσσας έπιασε τους "κιτρινομπλέ" στην πρώτη θέση!

Εύκολη εντός έδρας νίκη πέτυχε και το Πλατύ που επικράτησε της ουραγού Αγ. Βαρβάρας με σκορ 3-0.

Από εκεί και πέρα, ο Κοπανός συνέτριψε με 6-1 το Κλειδί, ενώ το Παλαιοχώρι κέρδισε με σκορ 3-0 την αξιόμαχη νεανική ομάδα της Αγ. Βαρβάρας.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της ουράς μεταξύ Αχιλλέα Νάουσας και Μελίκης, ενώ λευκή ισοπαλία είχαμε στο ματς της Μαρίνας κόντρα στην Αγ. Μαρίνα.

Α' ΕΠΣΗ - 21η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πλατύ - Επισκοπή: 3-0

ΠΑΟΚ Αλεξ. - Χαρίεσσα: 5-1

Παλαιοχώρι - Αγ. Βαρβάρα: 3-0

Αχιλλεάς Ν. - Μελίκη: 1-1

Κοπανός - Κλειδί: 6-1

Τρίκαλα - Νάουσα: 2-1

Μακροχώρι - Ροδοχώρι: 2-2

Μαρίνα - Αγ. Μαρίνα: 0-0 

Σε λίγο περισσότερα...