ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή πίτας της ποδοσφαιρικής ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος

Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ποδοσφαιρικής ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα της Πιτσαρίας ''NAPOLI'' στον Άγιο Γεώργιο Βέροιας.

Ξεκινώντας η εκδήλωση, τον λόγο πήρε ο τεχνικός υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος κ. Πέϊος Φίλιππος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους καλεσμένους, αναφέρθηκε στην σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες και στην συνεχή αύξηση των παιδιών που εγγράφονται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο Πρόεδρος του Μεγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας  Καλαιτζίδης Ανδρέας που με την σειρά του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους γονείς και αθλητές, εξήρε την δουλειά των προπονητών των Ακαδημιών και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ημαθίας κ Μουρτζίλας Στέργιος επιβραβεύεσε τον καλύτερο μαθητή και του έδωσε μια μπάλα ποδοσφαίρου.

Η τυχεροί των 4 τμημάτων της ποδοσφαιρικής ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος ήταν ο Γκουτζιλίκας Ευάγγελος από το τμήμα Κ8, ο Χατζής Χάρης από την Κ10, ο Σπυριδωνίδης Χρήστος  από την Κ14 και ο Καλαιτζίδης Κωνσταντίνος απο την Κ16.