ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γιορτή ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Πατρίδας!

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Α.Σ. Πατρίδας όπου αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή την τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε! Τι χρειαζόμασταν; Κέφι και χαρά γι’ αυτό που κάνουμε φυσικά! Σύσσωμη λοιπόν η Α.Σ Πατρίδας, μεγάλοι και μικροί όλοι στον αγωνιστικό χώρο!!! 

Μάλιστα εάν βρισκόσασταν ως θεατές θα πιστεύατε πως η ομάδα κέρδισε την άνοδο αλλά δεν είναι έτσι. Είναι αυτή η στάση ζωής που έχουμε στο σύλλογό μας. Νίκη, ήττα, ισοπαλία όλα μέσα στο γήπεδο, όλα μέσα στη ζωή.

Σκοπός μας είναι να προσελκύσουμε περισσότερα παιδιά στη χαρά του παιχνιδιού και συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου.

Ενα μεγάλο χειροκρότημα λοιπόν για τους ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας που αποχωρούν και δίνουν τη θέση τους στους  νεότερους. Να τους ευχαριστήσουμε θερμά για το παράδειγμα που δίνουν.

Αθλητισμός, ομαδικότητα, συνεργασία! Ναι, τα παιδιά μας από τα μπαμπίνι μέχρι και το παιδικό είδαν τι έχει σημασία στον αγωνιστικό χώρο.

Βλέπουν και θα συνεχίσουμε να τους δείχνουμε και τι έχει σημασία στη ζωή. Δεν είναι τα μετάλλια εκείνα που μετράνε, ούτε οι προκρίσεις.

Πάνω απ όλα το ίδιο το παιχνίδι, η συμμετοχή όλων των παιδιών στη χαρά αυτού του παιχνιδιού.

Να ευχαριστήσουμε θερμά την Επισκοπή Νάουσας όλους τους ποδοσφαιριστές μεγάλους και της Ακαδημίας, καθώς επίσης και τους προπονητές που ήταν μαζί μας αυτήν την όμορφη μέρα. Να ευχαριστήσουμε και τους παρευρισκόμενους. 

Κλείνοντας να πούμε πως πέρα από την οικονομική συμπαράσταση, υψίστης σημασίας για εμάς είναι και η ηθική στήριξη από όλους τους παράγοντες μέσα και έξω απ τη κοινότητα Πατρίδας».