ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στο Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας ο Σάκης Παπαδής

Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Σάκης Παπαδής, ο οποίος λίγα 24ωρα αφότου έμεινε ελεύθερος από το Ροδοχώρι, αποκτήθηκε από την ομάδα της Αγ. Μαρίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μ. Αλέξανδρου:

"Λίγο μετά την λύση της συνεργασίας του με την ΓΑΣ Ροδοχωρίου ο Σάκης Παπαδής υπέγραψε στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ανακοίνωσε την απόκτηση του επιθετικού Σάκη Παπαδή ενός ποδοσφαιριστή που αποτελούσε διακαή πόθο πολλών συλλόγων!

Οι συντονισμένες κινήσεις του Προέδρου κ. Καλαϊτζίδη Ανδρέα και του Τεχνικού Διευθυντή Βασιλη Κατσούλη, που χειρίζεται όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις, φυσικά με την εισήγηση του προπονητή Γιάννη Καψαλιαρη, ήταν αρκετές να ντύσουν τον ποδοσφαιριστή στα μπλε του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Αγίας Μαρίνας, είναι 22 ετών, αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης και έδωσε σήμερα το απόγευμα το παρών στην προπόνηση της ομάδας στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας '' Πέϊος Κωνσταντίνος''.

Οι οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας εύχεται στον ποδοσφαιριστή Σακη Παπαδή υγεία πολλές επιτυχίες και να απόλαυση την κάθε στιγμή πού βρίσκεται στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας".