ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επικράτηση φιλοξενουμένων στα φιλικά της ΕΠΣΗ

Σε δύο φιλικά ομάδων της ΕΠΣΗ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν.

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 0-1

Μεγάλο φιλικό παιχνίδι διεξήχθη απόψε στο γήπεδο Τρικάλων όπου ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος ηττήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με 0-1 .

Και οι δύο ομάδες ήταν σφιγμένες από την προετοιμασία, ενώ στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι παίχθηκε στο χώρο του κέντρου χωρίς να σημειωθούν ιδιαίτερες φάσεις. Ωραίο θέαμα παρακολούθησαν οι φίλαθλοι στην επανάληψη με τα Τρίκαλα να πιέζουν να δημιουργούν φάσεις να έχουν δοκάρι με τον Παρσόπουλο , αλλά ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας σε μια άψογη εκτελεσμένη αντεπίθεση ο Συμεωνίδης από το ύψος της μικρής περιοχής στο 75’ πλάσαρε από κοντά τον Κωνσταντινόπουλο και έγραψε το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων κέρδισε τις εντυπώσεις στο σημερινό φιλικό παιχνίδι καθώς δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο είχε δοκάρι, καλά εκτελεσμένα στημένα και γενικά έδειξε ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο και έδωσε υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Από την άλλη ο φιλόδοξος Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας κέρδισε μεν το σημερινό παιχνίδι, αλλά έδειξε κουρασμένος (έδωσε φιλικό την Τετάρτη με τον ΓΑΣ Κοπανού) και σίγουρα ο Γιάννης Καψαλιάρης δεν έμεινε ευχαριστημένος στο βαθμό που θα ήθελε από την σημερινή παρουσία της ομάδος, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι απουσίαζαν για διάφορους λόγους και ποδοσφαιριστές που λογίζονται ως βασικοί. Πάντως και οι δύο ομάδες θα είναι από αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν στην φετινή κούρσα της Α’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Χατζόπουλος, Τσιρίδης, Μηνούδης, Βλάχος, Κιρκιλιανίδης, Σωτηράκης, Περπερίδης, Αναδολού, Λίτσι, Παρσόπουλος. Έπαιξαν και οι Γρηγοριάδης Παπαδόπουλος Θ., Γιοβανόπουλος Κ., Κωνσταντινόπουλος. Παπαδόπουλος Ν.

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Ιωακειμίδης, Βοργιαζίδης, Συμπεθέρης, Κούβαρος, Τζιμπριλ, Ρόκκο, Γραμματικός, Πατσιαβούρας Συμεωνίδης, Τζανή Κουτρούλιας. Έπαιξαν και οι Τζαλιλι, Κολίτσης, Σερασκιέρης, Μανωλόπουλος Κουτλανιώτης.

ΝΗΣΕΛΙ-ΠΛΑΤΥ 0-2

Ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα είχαν οι προπονητές του Αλιάκμονα Νησελίου και του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος στο σημερινό μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, που έγινε στο γήπεδο του Νησελίου.

Οι Γιάννης Ιασωνίδης (αντικατέστησε σήμερα στον πάγκο τον Τριαντάφυλλο Παπακωνσταντίνου) και Τάσος Χουρσουζίδης δοκίμασαν παίκτες και σχήματα, σε έναν αγώνα που έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων 2-0. Σκόρερς οι Άγγελος Καραντουλαμάς και Σίμος Καραούσογλου, με τα δύο γκολ να επιτυγχάνονται στην επανάληψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς χρησιμοποιήθηκαν και τα δύο φρέσκα αποκτήματα του Αστέρα Γιώργος Ανάστασης και Ορέστης Παπακωνσταντίνου, αφήνοντας και οι δύο εξαιρετικές εντυπώσεις.

Πηγη: ΕΜΒΟΛΟΣ