ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα φιλικά του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΗ

Τα τρία  φιλικά που έγιναν το Σαββατοκύριακο .

ΑΣ ΝΑΟΥΣΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ 0 - 2

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης κατάφερε να επιβληθεί του ΦΑΣ Νάουσα με 2-0  και να κατακτήσει την  νίκη στο πρώτο φιλικό της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Και τα δύο γκολ του Ηρακλή σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον   Αμαραντίδη  στο 74’ να ανοίγει τον δείκτη του σκορ με κοντινό σουτ, , ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 81’ με τον Καραντασιάδη με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ  του Παναγιωτούδη. Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι ο  Ηρακλής κατέκτησε δίκαια τη νίκη στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της φετινής περιόδου καθώς έδειξε πιο έτοιμος και πιο πλήρης από τους γηπεδούχους , ενώ η ομάδα του ΦΑΣ η οποία έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της εδώ και μία εβδομάδα, έδειξε ότι θα αποτελέσει την ομάδα η οποία έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής, με αποκλειστικό στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
ΝΑΟΥΣΑ: Νομικός, Παπακωνσταντίνου, Περηφανόπουλος Ζούρκος, Λαφάρας, Μαντώς, Τόσιος, Γιαμαλίδης, Τζανίδης, Κουκουράκης, Κερμανίδης, Ζάχος, Νίκου, Πετρίδης, Γατουρτζίδης, Ταχυδρομιδης , Βασιλειάδης
ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, (32’ Αμπάρης)/ 61’ Γρηγοριάδης), Νικολακάκης46’ Αμαραντίδης), Καζναφέρης, Γιαννίτσης, Καραντασιάδης, Μακρής(46’ Στόιος), Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος Β., Πτηνόπουλος, Ρόβας(61’ Μεντί), Κωστούλας.

Γιαννιτσά – Τρίκαλα 2 - 2

Πρώτο φιλικό για την ανανεωμένη ομάδα των Τρικάλων  του Δημήτρη Πρίντζιου, απέναντι σε μία ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος στη Γ Εθνική κατηγορία τον  ΑΣ Γιαννιτσών, με τον οποίο ήλθαν ισόπαλα 2-2.Δίκαιο το τελικό 2-2, αφού οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι  προηγήθηκαν 2-0, χάρις στα γκολ των Κοτσαρίδη στο 7′ και Χουσεΐνογλου στο 30′.

Στην επανάληψη και ειδικά μετά το 60′ το σκηνικό άλλαξε, η ομάδα των Τρικάλων ισορρόπησε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Παρσόπουλος μείωσε σε 2-1 στο 62′, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και ασίστ του Λίτσι. Το τελικό 2-2 σημείωσε ο νεαρός Παπαδόπουλος Α. στο 79′ με ωραίο συρτό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Κύρου, Παπασυμεών, Ιορδανίδης, Αθανασίου, Πανταζίδης, Ζαρογιάννης, Κοτσαρίδης, Κοβάτσης, Πέλκας, Παντελίδης, Χουσεΐνογλου.

Β’ ημίχρονο: Παπουρτζής, Ρέκος, Σταυρίδης, Ευθυμιάδης, Κασιανός, Κοτσαρίδης, Ξυλογλανίδης, Ζαμίδης, Αθανασίου, Χατζόγλου, Μπαμπαλής.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Κωνσταντινόπουλος, Μηνούδης, Χατζόπουλος, Σωτηράκης, Κιρκιλιανίδης,  Κιρκιλιανίδης Ι, Τσιρίδης, Βλάχος, Αναδολού, Παρσόπουλος, Λίτσι. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Γρηγοριάδης, Παπαδόπουλος, Παπαδόπουλος Α, Αργυρόπουλος, Μηνούδης.

Αγροτικός Αστήρ Πλατέος – Μακροχώρι 0-1

Σε παιχνίδι κέντρου με λίγες καλές στιγμές εξελίχθηκε το πρώτο φιλικό μεταξύ του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος και του Μακροχωρίου, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 0-1 χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε ο Χολέβας στο 80’.

Οι δύο προπονητές δοκίμασαν ποδοσφαιριστές και σχήματα, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας τους και ακόμη είναι νωρίς να βγουν συμπεράσματα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί η πολύ καλή απόδοση από πλευράς γηπεδούχων που είχε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των νεοαποκτηθέντων Μοσχόπουλου και Ιορδανόπουλου.

Καλές εντυπώσεις άφησαν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μακροχωρίου που με την καινούργια διοίκηση του Ιωάννη Μηνά και με τον Γρηγόρη Ηλιάδη στην τεχνική ηγεσία, ευελπιστούν να επαναλάβουν την εκπληκτική πορεία που έκαναν στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος της Α1, τερματίζοντας στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

ΠΗΓΗ: ΕΜΒΟΛΟΣ